Trabzon Norm fazlası atamaları

Kodla Büyü

mekrel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
norm fazlası atamaları hakkında bilgisi olan var mı.. resen atama yapılacak mı ve kaç tane fazlalık var acaba??

Yapacak diyorlar hocam benimde çok moralim bozuk.Yazmayayım diyorum ama çok kötü okullar açık.

okulumuza biraz önce sendikalardan birinin il temsilcisi geldi.. bu konuda görüştüklerini ve ilçe dışı resen atama yapılmayacağını belirtti.. herhangi bir olumsuzluk olmazsa kendi ilçeniz içinde değerlendirileceksiniz dedi kendisi.. dün tercihlerin son günüydü bende tercihte bulunmamıştım zaten hayırlısı artık..

mekrel hocam pazartesi son Trabzon'da. Ayrıca bana il milli eğitim yapılacak dedi hem de ısrarla. Siz hangi ilçedesiniz?

ben akçaabattayım bize dün sondu ben tercihte bulunmadım.. sendika temsilcisinin bize söylediği bu ama tabi iş il milli eğitimde bitiyor..

Bize ilde tam tersini söylediler ne yazıkk ki.! 1 haftadır milli eğitimdeyim ve sonuç : Resen yapacaz dediler .Bana mahkeme yolu gözüküyor gibi..Bize burdaki sendikalarda yapın dediler.

benim artık tercih etme şansım yok herhangi bir okulu.. madem öyle aklınıza yatan bir okul varsa tercihte bulunun.. gerçi okullar tercih edilebilecek gibi değil ama neyse..

Aynen öyle hocam bende tercihte bulunmayı düşünmüyorum .Kendi okulumda lab var ordaki okulların çoğunda yok ..Sizin kaç puanınız var?

82 benimde ama çok kötü yerler açık. Yani son dakikaya kadar bekleyecem bakalım :(

hayırlısı artık.. tercih yapacaksanız dikkat edin bari okullar ile irtibata geçin ulaşımı BTRyi okul durumunu sorun sıkıntı olmasın size..

Norm fazlası olduğum için tercih yaptığım ilçe merkezindeki okulda da norm fazlası oldum...
Puanım 94. Tercih yapmadım riski aldım. Bakalım hayırlısı olur inşallah.

erfatm' Alıntı:
Norm fazlası olduğum için tercih yaptığım ilçe merkezindeki okulda da norm fazlası oldum...
Puanım 94. Tercih yapmadım riski aldım. Bakalım hayırlısı olur inşallah.
tercih yapılacak okullarda da zaten norm fazlası olma ihtimalimiz var.. bekleyip görelim artık hayırlısı..

Pardon hocam, başkasıyla karıştırmışım :oops: Tayini çıkanlara yeni görev yerleri hayırlı olsun.

Geri