TRAFİKTE BAŞIMA GELEN OLAY BİR BAKARMISINIZ ?

Kodla Büyü

Ulubatlı_Hasan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Dün başıma şöyle bir olay geldi : ilçe merkezinde trafikte seyir halinde ışıklarda sola dönüş yapacaktım baktım sola dönüş yeşil ışık yanıp sönüyor biraz gaza yüklendim yeşil sönmeden geçmek için tam o onda 13 yaşlarında bir kız çocuğu karşıma çıkınca ani frenlemek zorunda kaldım durunca kırmızı yandı. Işıklarda beklerken birisi cama sert bir şekilde vurup birşeyler söylemeye başladı kapıyı açtım ne oluyor dedim madem geçmeyeceksin ne diye gaza basıp sonra frene basıyon dedi. Bende durumu anlattım önüme çocuk çıktı görmedin mi mecburiyetten durdum dedim tekrar aynı şeyleri söyledi bende biraz sert bir şekilde tekrar söyledim. Elini kaldırdı tam bu sırada alkollü olduğunu anladım zift gibi bira kokuyordu bende tuttum elini indirdim elini kaldırma sakın dedim. Benim çocuğum var arabada dedi. Bende İsteyerek ya da zevk için yapmadığımı tekrar söyledim ve benimde çocuğum olduğunu söyledim. Tam o onda malum tahmin edeceğiniz küfürleri etmeye başladı üzerine yürüdüm kalabalık toplandı ayırdılar Neyse aracıma geçtim yeşil yanınca geçip aracı sola çektim kalabalıktan biri polisi aramış. Polis geldi şikayetçi misin diye sordu.. Çok sinirliydim şikayetçi olduğumu söyledim. Karakola gittim ifade verdim diğer araç kaçtı ekipler bulup getirdiler adamı. Geçek o zaman anlaşıldı şöyleki : adam alkollü, bir gözü görmüyor ve ehliyeti yokmuş. Ben şikayetçi olduğumu söyleyip ifade verip çıktım.

*Bu saatten sonra yapabileceğim ne var neler yapmalıyım. Yanımda hiç kimse yoktu şahit olarak orada mobese varmış polislere dedim açın görüntülere bakalım adamlar mobese bozuk dediler. :( Birsürü kalabalık geldi ama o sinirle kimseyi hatırlamıyorum.

*Bu adam yalancı şahit bulursa dava benim aleyhime döner mi ? Çünkü hiç şahitim yok ve mobese bozuk !

Bu işlerden pek anlamam bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Geri