Trafik kazası

Kodla Büyü

Ares_67

Site Gezgini
Arkadaşlar bundan 1 ay önce trafik kazası geçirdim. İki kişi yaralandı ve benden şikayetçi oldular karşı taraf Tüm kusur bana yazıldı. Karşı tarafın aracı pert oldu. Sigorta aracı karşıladı ama karşı taraf 2 milyar daha istiyor. 2 gün sonra buluşacağım ve şikayetçi olmayacaklarını söylediler. Ama asliye ceza 18 hazirana duruşma vermiş. Karşı tarafla anlaşırsam bir şey çıka rmı davadan olumsuz anlamda

emniyete git durumunu anlat rüşvet istediklerini söyle ispatla bak bakalım kim kimden şikayetçi oluyor.

karşı tarafla anlaşsan da kamu davası açılır. yine para cezası alırsın. sigorta onu karşılarmı bilmiyorum.

kan parası altında kasko ödüyor. tabi sana bi trafik cezası vardır. benim başıma geldi kasko ödedi

bu sabah ben de kaza yaptım ama çizik oluştu sadece.Adam göz göre göre önüme çıktı son anda adamın beni görmediğini farkettim yavaş olduğumuz için sadece birbirimize dokunduk Allaha şükür büyük bişey olmadı arabadan bile inmedim adama bi Hasbinallah bakışı attım devam ettim adam da afalladı daha uynamamış demek.

Geri