Tropical Dream Screensaver

Kodla Büyü

aakcakaza

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
tropicaldreamscreensaveex1.jpg

Cennet gibi tropikal bir mekanda, dalga sesleri, uçuşan papağanları ve diğer tropikal sesleri bilgisayarınıza getiren bir ekran koruyucudur. Üzerinde saat, güncel haberler ve hava durumunu gösteren yararlı araçları vardır.

download:

http://rapidshare.com/files/89597067/Tr ... r.rar.html

off offf hoca sen neyliyorsun.....siirtte her halde böyle yerlere çok gittin....bize nazire yapıyorsun :D

Hocam bunu yükledikten sonra ekran koruyucu pasif hale geldi . bir türlü aktif olmuyor neden olabilir.Yani ekran korucu devreye girmiyor.

sedat01' Alıntı:
Hocam bunu yükledikten sonra ekran koruyucu pasif hale geldi . bir türlü aktif olmuyor neden olabilir.Yani ekran korucu devreye girmiyor.

hocam bende indirip kurdum bende bir sıkıntı yok, gayet guzel manzara kus sesleri felan! sende neden olmadiki?

aakcakaza' Alıntı:
sedat01' Alıntı:

hocam bende indirip kurdum bende bir sıkıntı yok, gayet guzel manzara kus sesleri felan! sende neden olmadiki?

Hocam ilginç ama ekran koruyucu ayarlarından ayarlıyorum oradan çıkınca tekrar girdiğimde ekran koruyucu yok görünüyor.(patch' mı yanlış çalıştırdım acaba)

Şöyle şirin baloncuklu ekran koruyular var ya bilgisayar satan mağazalarda
Bende buldum bir kaç tane ama TRANSPRANT değil.
Elinde sabun köpüğü ekran koruyucusu olan varsa
C/windows/system32 de bulunan scr dosyasını paketleyip yollasa gözümüz şenlenirdi.
ilgilenenler sağolsun.

Geri