TTKB'nin Çalışması Varmış

Kodla Büyü
ne kadar iyimsersin hocam..şu durumda çalışma varsa bence olumsuz gibi.. karamsarım ben

faruk8542' Alıntı:
ne kadar iyimsersin hocam..şu durumda çalışma varsa bence olumsuz gibi.. karamsarım ben

"Bilişim teknoloji öğretmenlerinin kadro talepleri konusunda Bakanlığınızca nasıl bir çalışmakta yapılmakta? Bu yıl içerisinde kaç bilişim teknolojisi öğretmeni ataması düşünülmektedir cevaplarsanız sevinirim." Soru bu hocam. olumsuz çalışma olsa cevap vermezdi herhalde :) tabi yine güven olmaz

hocam çalışma yıllardan beri var hiç bitmedi zaten.. illaki kadro talebi olur ve her yıl belli sayıda alınır.. çalışma var demek direk ders gelcek diye anlaışımamalı bence.. belkide dersi kaldıracak kimseyi şimdi üzmemek, bizim motivasyonu azaltmamak için diyemedi çalışma var dedi. :mrgreen: :mrgreen:

bilişim teknolojileri ve iletişim teknolojileri ddersini tek cümlede kullanmış.bu çalışma yıllardır var.bu çalışma ya yine devam eder :? ya da iyi bişey çıkar

@tarıkbilge hocam gerek paylaştığın bilgiler, gerek açtığın konular, gerek yaptığın çalışmalar olsun takdire şayan bir arkadaşımızsın, allah emeklerini boş çıkarmasın, ilk mesaja eklediğin link ölü yenilermisin.

Umarım en kısa zamanda dersler kaldırılır ve btr normu verilir . Ben maillerimi derslerin kaldırılması ve btr normu verilmesini üzerine atıyorum yetkililere. Dersler geldiğinden beri normale dönemedi iş yükü.

berk0102' Alıntı:
Umarım en kısa zamanda dersler kaldırılır ve btr normu verilir . Ben maillerimi derslerin kaldırılması ve btr normu verilmesini üzerine atıyorum yetkililere. Dersler geldiğinden beri normale dönemedi iş yükü.

SEN ŞAKASIN GALİBA.
Dersler kalksınmış. Hangi kafadasınız anlamadım. Ha anladım TAMİRCİ olmak istiyorsan bi bilgisayarcıda çalış.

Bizim dersin adına bunda önceki de Bilişim tasarım diyordu :mrgreen:

mebbis' Alıntı:
berk0102' Alıntı:

SEN ŞAKASIN GALİBA.
Dersler kalksınmış. Hangi kafadasınız anlamadım. Ha anladım TAMİRCİ olmak istiyorsan bi bilgisayarcıda çalış.
Arkadaşın 11 mesajı var hepsi de benzer. Kendi branşına bu denli düşmanlık besleyen öğretmen görmedim.

En azından ben başkaların görüşlerine saygı duyuyorum. Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil diyecek kadar olgunlaşmışım emekliliğim yaklaştığı son yıllarımda. Bencillik yapmıyorum , çocukların geleceğini düşündüğüm için kendi ek ders ücretim yerine bilgisayar labı olmayan okullarda öğrencilerin hayatlarından çalınan haftada 2 saatte üzülüyorum.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    162.9 KB · Görüntüleme: 298
Emeklilik nasıl yaklaştı hocam? BÖTE nin geçmişi 13 sene. Eğer teknik eğitim mezunuysanız, meslek liselerinde çalışabilirsiniz, oralarda LAB her daim oluyor diye biliyorum.

Öğretmenlikten önce hizmet yılım var o yüzden , yaşı bekliyorum . 1999 dan sonra çıkan yasanın mağdurlarındanım. Kazanılmış hakların geri verilmesi için kanun çıksa yerimi hemen yeni mezunlara bırakmaya hazırım.

İnşallah olumlu bir şeyler çıkar.

Meb branşımızla ilgili o kadar olumsuz icraatlerde bulundu ki hep kötümser bakıyoruz. Bakanımız daha dersimizin adını tam olarak bilmiyor. Bir ara da isimdeki ortak Teknoloji kelimesi nedeniyle Teknoloji Tasarım branşı ile birlikte bizim branşın adı geçiyordu :)

Geri