TTnet de böyle bir uygulama varmı?

Kodla Büyü

serci2001

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bugün sınırsız internet almak istiyorum diye telekoma gittim. Görevli bana 2 ay ücretsiz 10 ay 44 liradan tarife var dedi. Buraya kadar hepsi normal. telefon hattını yalın değilde normal hat yapaçağız 17 liradan sabit ücret ödeyeçeksin 3 ay sonra geleceksiniz isterseniz telefonu kapatağız. 17 lira boşa ödemeden aylık sadece 44 lira ödeyerek devam edeçeksiniz dedi. İnanasım gelmedi bir araştırayım dedim çıktım. Böyle bir uygulamadan haberiniz varmı. Yazılan yorumlara gece geç saatte bakabileçeğim misafirim geleçek cevap bekleyen yazı yazan arkadaşlar şimdiden kusura bakmasınlar.

"3 ay sonra geleceksiniz isterseniz telefonu kapatacağız" burasını bilmiyorum fakat diğerleri doğru.

3 ay sonra telefonu kapatma işi sıkıntılı gibi gözüküyor. Kesin emin olmanızda fayda var.

hocam ben sınırsız 8 megabit kullanıyorum avantaj tarıfesı mıymıs net lımıtsız alomuymuys neymıs modem acma kapama bılmem ne dahıl 56 lıraya gelıyo telefon ucretide içinde

dikkat edin hocam bunların sağı solu belli değil bir oyuna gelmeyin superonlindan bewn kazık yedim

hocam ttnetle tam isabet kampanyası dediğin ama yanlış anlaşılma var 3 ay telefonu ödüyorsun sonra 12 ay taahütlü olarak telefonu müracaat ettiğinde ttnet aloya çeviriyorlar telefona ayrıca sabit ücret vermiyorsun ama konuştuğun kadar konuşma ücreti faturana ekleniyor yani telefonun kapanmıyor sadece ttnet aloya geciyor tek fatura geliyor üstelik akşam 7 sabah 7 ücretsiz sanırım 3000 dakika ev telefonlarıyla konuşma hakkın var , marttan önce müracaat etseydin bu 3 ay olayıda yoktu direk telefon ücretsiz oluyordu gayet güzel bir kampanya bence...

Hocam TTNET in içinde taahhüt olan hiç bir hizmetini önermiyorum. Çok iyi incelemek lazım. Sözleşmeyi imzalarsınız 3 ay sonra gittiğinizde oradaki işgüzar görevlinin hiç belirtmediği durumlar ortaya çıkabilir.

hocam dediği konuştuğun kadar öde gibi bir paketi var onu demiş sanırım ama o 1 yıl kullandıktan sonra yapılıyor 3 ay değil hiç kullanmadığın için telefon faturası ödemiyorsun

Arkadaşlar müşteri hizmetleri ile görüştüm sizlerin yazdıklarına istinaden sadece internet için fatura ödeyip telefon için ekstra ücret ödemediğimiz bir tarifeniz varmı diye sordum fakat bana yalın internet var demeyin ondada esktra 15 tl alıyorsunuz dedim . Bizim öyle bir tarife ve uygulamamız yok diyorlar. Hattınızı dondurma işlemi var ücret ödemezsiniz fakat internetide kullanamazsınız diye belirtti.

ben ve 2 arkadaşım ekim ayında telekoma gittik. arkadaşım evini taşıyacağı için internetini ve ev telefonunu kapattıracaktı. görevli telefondan 1 yıl ücret almayalım sınırsız interneti 9 ay 39 tl ye kullanın dedi. arkadaşım kapattırma fikrinden vazgeçip taşıma işlemi yaptırdı. biz 2 arkadaş sorduk biz de yararlanabilir miyiz diye tabiki dedi görevli. yalnız uygulama şöyleymiş telefonu telekomdan ttnet'e taşıyorlar. bir nevi operatör değişimi gibi birşey. 12 ay taahhüt alıyorlar sabit ücret gelmiyor. konuştuğunuz kadar ödüyorsunuz. internette ise taahhüt yok 9 ay 39 tl.

Geri