TTNET Sınırsız kullanıcılarına;

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atungad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bedava verseler kullanmam derler ya bedava verselerde mcafe onlrın olsun zaten smile kullanyom :)

yok yok öyle deme hocam :) ben okuldaki pc me kurdum valla bütün usb virüslerini siliyor, süper ben beğendim sadece bu işe bile yarasa yeter, hergün 10larca usb takılıyor pc ye, sınıflarda açılmıyor çocuklarınki, görünmüyor falan , hocalarıda yönlediriyor topluolarak benden alıyor..yani bence ayağınıza gelen fırsatı tepmeyin zaten beğenmezseniz silersiniz :) yeterince soyuyorlar zaten bari diyerekten indirin kurun derim...

ben bir türlü üye olamadım tek şifreye üye olmamızı istiyor ,
modemin içinden kopyalayıp aldığım halde kullanıcı adı hatası veriyor ilginç...

hocam ben indirdim kurdum. 1 yıl lisanslı kullanalım. Bence çok güzel bir kampanya olmuş.

# "Not: Bu seri numarası yalnızca 2 saat boyunca kullanılabilecek. Ürününüzü daha sonra kurmak istiyorsanız, yenisini almak için bu sayfaya geri dönebilirsiniz."
bu ne demek şimd ya. hani 1 yıl lisanslıydı

lyon-85' Alıntı:
# "Not: Bu seri numarası yalnızca 2 saat boyunca kullanılabilecek. Ürününüzü daha sonra kurmak istiyorsanız, yenisini almak için bu sayfaya geri dönebilirsiniz."
bu ne demek şimd ya. hani 1 yıl lisanslıydı
bu seri numarasını 2 saat içinde kayıt ettirmen lazım. Sonra o seri numarasını iptal ediyor. Ben dün kurdum ve kullanıyorum. Hiçbir sorun yok.

hocam ttnet kullanmayın ben size 79 yıl lisanslı antivirüs programı hediye edeyim :D... :P :lol: :mrgreen:

sözleşmeyi bıkmadan okudum.çünkü bu TTnet e asla güvenmiyorum. 3 kağıtçı ..erefsizler

kurmicam kıl oldum bunlara

Geri