TTnet salaklığı....

Kodla Büyü

phileo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar başımdan geçen ilginç olayı sizinle paylaşmak ve bilginizi almak istiyorum.

Geçen yıl eşimle birlikte bir ilden başka bir ilin ilçesine atandık. İldeyken 1Mb sınırsız internet kullanıyorduk ve herhangi bir taahhütü de yoktu yani 2 yılı geçmişti. Atandığımız ilçeye bağlantıyı nakil yapmak istedik ve o aralar ttnet 8Mb sınırsız kampanyası başlatmıştı. Bizde eğer geçiş sağlarlarsa ona geçmek istediğimizi sorduk. Fakat bize bunun mümkün olmadığını belirttiler. Bizde o zaman yeni bir bağlantı açtıralım 1Mb olanı da daha sonra kapatırız diye yeni kampanyaya başvuruda bulunduk. Fakat başvuru yaparken diğeri açıktı malum ilçede olunca iptal için ile gitmek gerekiyor. Bizde şimdilik donduralım bir ara uğrar iptal dilekçesi veririz diye düşündük.

Velhasıl biz yeni telefon ve yeni bir internet hattını kullanmaya başladık. Aradan 2 ay gibi bir süre geçince diğerini kapattırmak için il telekoma gidip iptal başvurusu yaptık. Ne olduysa bundan sonra oldu zaten o gün saat 00.00 da internet hattımız birden kesildi. Ben bir yanlışlık olduğunu saatten dolayı anladım. Ne kadar uğraştımsa bu yanlışlığı düzelttiremedim ve adamlar bizim kapatmak istediğimizi değil kullanıyor olduğumuz telefonu ve internet hattını iptal ettiler. 1 hafta boyunca müşteri hizmetlerini sürekli aradım ama bir Allahın kulu da yardımcı olmadı. "İptal olan hat tekrar canlandırılamıyormuş..."

Bende sinirlendim ve bütün hatları iptal ettirdim. Daha öncekiler eşimin üzerineydi ben kendi adıma yeni bir hat başvurusu yaptım ama aradan da yaklaşık 3-4 ay gibi bir zaman da geçip gitti. Tam herşey yoluna girdi derken şimdiki sorun daha da ilginç arkadaşlar. Ben bir hatta annemlerin kullanımı için memlekete açtırmıştım. Onlar artık kullanmak istemediklerini ve iptal ettirmemi söylediler. İptal için memlekette başvuru yapmıştım ve memura "üzerimde 2 hat kayıtlı daha önce böyle bişey başıma geldi yanlış kapatma" dediğim halde :) bu sefer memleketteki telefonu ve benim görev yaptığım yerdeki de internet hattını kapattılar çaprazlama oldu yani :roll:

Eğer burda başka bir şansım olsa kesinlikle ttnete bulaşmayacam ama bizi bunlara mahkum edenler sağolsun. Büyük ihtimalle yine olmuyor diyecekler ve benden kampanya dahilinde kullandığım ayların parasını alacaklar. Sizce bir yere başvursam haklı değil miyim ? Mahkeme yoluna mı gitsem siz ne önerirsini ne yapmalıyım?

ttnet müşteri hizmetlerini aradığım kadar emin olun hiçbir akrabamla görüşmemişimdir. 28 ağustosta aldığım internetin açılış müjdesini ancak bugün alabildim. Tam 13 gün sonra. Müşteri hizmetlerine bıraktığım iletiler şikayetlerin haddi hesabı yok. Bir kaç defada şikayetvara yazdım. Nihayet lütfedip bugün açtılar internetimi. Daha beni bekleyen ne gibi sonrunlar var bilemiyorum onuda hayal gücünüze bırakıyorum. :sleep:

hasari hocam aynen bende müşteri hizmetleriyle akraba oldum artık. Annemden babamdan fazla arıyom adamları yakında bayram mesajı felen yollayacam :idea:

ttnet diyorum teknik ekip ne cevap yazmış. Diyorki teknik ekip "spliterda sorun var" diye yazmış. Dedim ey benim güzel kardeşim bu teknik ekip telepati yoluylamı buraya bağlanıyor yada ışınlanıyor yada vahimi geliyor bu adama oturduğu yerde göbeğinin kaşıyorak bunu yazıyor. Ben iki farklı modem iki farklı spliter ve spliterıda geçtim direk bağladım. Bir odada değil iki farklı oda da denedim sorun burada bizde değil sayın türk telekom yetkilileri kıçlarını kaldırıp gidip soruna baksınlar sorun santralde. Neyseki bugün birisi nihayet santrale gidip portumuzu açtı. Adama soruyorum sen sözde cuma günü açmıştın bu portu yok hııı deyip lafı geveliyor. En son söyledi biz bir telefon sorunu için buraya gelemeyiz diyor...
Yorumu size bırakıyorum artık ben bunlarla uğraşamayacağım.

karşılaştığım ve sonuç alamadığım, malesefte en fazla çaba sarfettiğim kurum, ttnet oldu... :-1:

ben yaklaşık olarak 15 gündür taşıtma işlemiyle uğraşıyorum.
Gerçi hattım ve telefonum taşındı.Modemde de güzel güzel ışıkları yanıyor.Ama gelin görün ki internete giremiyorum.
Hrgün müşteri hizmetlerini ve bulunduğum il de ki türk telekomu defelarca aramama rağmen bir gelişme olmuor.
Sorunun ne olduğunu sorduğumda hattımın fiber internet olduğu ve bu konuda alt yapıyla ilgili sıkıntı yaşandığı söyleniyor. İyi de güzel kardeşim madem böyle bir alt yapı sorunu var neden fiber hat döşüyoruz, çok hızlıyız felan gibi reklamlar, artislikler yapıyorsunuz.

Geri