Tunay Bey grup başkanı

Kodla Büyü

sisss

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bizim o meşhur varsayılan çalışmada aktif durumda bulanan eğitek genel Mdr. Yard. Tunay Alkan Bey Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünde bi pozisyonda grup başkanı oldu. Bizim çalışmanında niye bitmediği belli oldu dedikleri gibi herkes kendi derdine düşmüş ve sonunda gönderdiler adamı..

Hocam Tunay Bey İzmir'deki İnternet Konferansında görevinin değiştiğini açıklamıştı ama aynı zamanda yürütecekmiş fatihle ilgili işleri yeri değişti diye bu işlerden kopmayacakmış.

şimdiye kadar bi faydasını görmedik gitmesiyle kalması arasında bi fark yok yani koltuk bosda olsa aynı demekki :) bilgisayarcılar kendileriyle başbaşa her zaman kişilerden medet ummayın arkadaslar, bilgisayarın başından kalkıp hakkını aramaya gidende cok az olduguna göre burda oturup şikayete devam, birileri gelsin dinlesin diye Allah aşkına hangi bransa oturdugu yerde hakkını getirip eline vermişler hele ki mebde heleki kendi koltugundan başka bişey düşünmeyen kişilerden :) 8)

Sonuç bence sevindirici...hiçbir etkisi bulunmayan kimselerin sorunlarımızı dinleyip bizleri oyalamasından bir nebze kurtulduk.
Ben forumda başta da söyledim.Fatih projesi hayata geçip sorunlar çıkmadıkça bizim görev tanımımızla ilgili mevzuya eğilmeyecekler.Tahmini 2012 Ekim ayında bizimle ilgili çalışmalarını bitirecekler.Hatta çok beklentiye girmemek gerekir,formatörlüğün işimizin artmış haline çevirirler yeni düzeni diye düşünüyorum.

Fatih projesi web sayfasında ne denetim kurulunda nede yürütme kurulunda adı var Tunay Bey'in herşey sil baştan. Gelen adama anlat bakalım bir daha en baştan.

yapmayın beyler sanki çok profesyonel halden anlayan biri vardı koltukda yas mı tutalım bırakın gitsin işe yaramayanların oturmasındansa koltuk bos olsun daha iyi fatih biter süleyman başlar mebde proje mi biter

Bu adamında somut bir katkısı olmadı şimdiye kadar gitmiş gitmemiş çoktra önemli değil aslında ama yerine geleninde ne katkısı olacak o mesele çünkü giden adam en azından durumumuzu biliyordu ona rağmen birşey yapmıyordu :) Yeni gelen onuda bilmeyecek

herşey değişiyor değişimeayak uydurmak lazım.İl içi tayinler 2 seneye düşmezse hacıemminin kayserideki evini ziyarete gidecem artık artık benim tayin mi çıkar yada mebde bir yere yerleşme zamanım geldi.

o bakan da olsa sen görevlendirme formatörsün arkadaşım. Bu gerçek değişmeyecek. mfk da bağıra bağıra meslek lisesine gidiyor. Vay arkadaş bunu da gördük.

zaten hiçbir faydası yoktu. yıllardır bizi kandırmaktan bir işe yaramadı. bence en tepedeki anlayış değişmedikten sonra aşağıdaki piyonların gidip-gelmesi hiçbirşeyi değiştirmez...!!!

Geri