önümüzdeki sene de aynı masalı anlatmaya çalışmaz umarım.ankcan' Alıntı:tunay beyin söylediği yönetmelik ne zaman çıkacak?
bıktık artık yeter ya bizi oyalıyorlar neden açıklama yok. senede bir defa biri çıkıyor pofpofluyor sonrası hikaye....
ist_koord' Alıntı:Değerli arkadaşlarım;
bence yanlış yere umut bağlıyor ve bu umudun ışığıyla geneli görmüyorsunuz.
ist_koord' Alıntı:Değerli arkadaşlarım;
1 bu yönetmelik çıksa bile norm işi eski personel genel müdürlüğünden çözülür, ders işi talim terbiyeden , bu ise yeğitekten çıkacak bu sizin yaranızın merhemi değil ancak o yolda bir adım olabilir. Bir ara sendika ve dernek çalışmaları vardı o iş olsa bu yönetmelikle bir işiniz kalmaz. Alırsınız randevunuzu gidersiniz bakanın, Personel müdürünün , Talim Terbiye Kurulu Başkanının karşısına sayarsınız isteklerinizi.
Hocam bu söylediğinize katılmıyorum. Eğer Tunay Bey'in elindeki taslağa itibar ediyorsanız.Tunay Bey o taslağı görüşmek isteyenlere gösteriyor, sadece biz bunu hazırladık ama diğer birimler imzalamdı diye hehangi bir paylaşım ortamına kopyalarını vermiyor. Eğer içeriği bilmediğinizi düşünüyorsanız bir bilet Ankara Tunay Beyle görüşürsünüz ben eminim odasında size taslağı gösterecektir, okursunuz bir bilet memleketiniz.Kolemans' Alıntı:Bu taslak bir zamanlar eğitici formatörler için hazırlanan ama yasalaşmayan efsane olup giden yönetmelik gibi olacak haberiniz olsun. Tek farkı bizim bu taslağın içeriğini tam olarak bilmiyor oluşumuz. Benim umudum kalmadı bakanlıktan bir cacık olmaz.
ankcan' Alıntı:ist_koord' Alıntı:Değerli arkadaşlarım;
bence;
1 Bilgi edinmeye gerekli kurumlara defalarca arkdaşarımızla birlikte yüzlerce defa durumumuz soruldu. Çalışma yapılıyor dedi herkes. O yüzden yönetmelik dedim. yönetmelik olmasın kanun olsun yada ne olursa olsun farketmez yeterki sorun çözülsün. Sizin sorununuz çözülmez de demiyorlar pofpoflayıp gönderiyorlar bizi kızdıran bu. Onuda geçelim madem biz yanlış yere umut bağlıyor geneli göremiyoruz, sen görüyorsun. senin gördüğün yerde neler var. yada bizim göremediklerimizi neden saklıyorlar. bt öğretmenlerinin yapmadığı kalmadı eğer birşey görünmüyorsa o şey kesinlikle saklanıyordur.
2 Çalıştay olduğunda da bu Tunay bey vekildi. Ama yapamam edemem demiyor. Hala umut veriyor. Yapamayacağı işi söylememeli yada çalışmayı engelleniyorsa istifa etmeli.