Turk.net güvenilir mi ve hızlı mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oz_om
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

oz_om

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocalarım bugün beni turk.netten aradılar 24 aylık kontratla aylık 48tl sınırsız internet ve telefon üyeliği önerdiler. benim halihazırda telefonum var ve aylık 16tl abonman ücreti ödüyorum. 8mbps internet hızı dediler ama pek güvenemedim. Yavaş olmasından korkuyorum, bilgisi olan arkadaşım varsa ya da kullanan arkadaşım varsa bilgilendirebilir mi

hocam ben yakamı zor kurtardım mümkünse kapısının önünden geçme. İnternet sürekli kesiliyordu. Müşteri hizmetleri çözüm üretme kapasitesi sıfır. Ben yandım sen yanma. Son kez aradıklarında taahütü uzatmak ister misiniz dediklerinde iyi bir stres atmıştım arayan elemana karşı yani anla :)

tar1k_demir' Alıntı:
hocam ben yakamı zor kurtardım mümkünse kapısının önünden geçme. İnternet sürekli kesiliyordu. Müşteri hizmetleri çözüm üretme kapasitesi sıfır. Ben yandım sen yanma. Son kez aradıklarında taahütü uzatmak ister misiniz dediklerinde iyi bir stres atmıştım arayan elemana karşı yani anla :)
Görüşleriniz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim hocam müşteri temsilcisine pazartesi arayın net fikrim için demiştim, artık yarın ararsa ihtiyacım yok der kapatırım :D

Sayın hocam, benzer kampanya ttnet'te de vardı. Eğer herhangi bir yere taahhütünüz yoksa, ttnet'in kampanyalarını inceleyin.
Sonuçta Türkiyedeki tüm adsl hizmet sağlayıcıları, ttnet'ten aldıkları hizmeti satıyorlar. Bu nedenle ttnet'ten daha uygun vermelerini ben pek mümkün görmüyorum. Her ne kadar ttnet'ten de yaka silkiyor olsak da en azından karşınızda muhatap alabileceğiniz birilerini bulabiliyorsunuz, diğerlerinin yaşadığınız yerde bayilikleri olmayınca sadece telefon ile ulaşabilme (tabi ulaşabilirseniz) şansınız oluyor ki Türkiye'deki tüketiciye verilen değerden dolayı probleminizi gidermeniz zor olacaktır.

ben biri kullanıcısıydım.kurtarana kadar kendimi anam ağladı abartmıyorum.2 yılda abartmıyorum 100 görüşme yapmışızdır uzun uzun yazmaya gerek yok şimdi burda.boğulacaksan büyük denizde boğul diye boşuna dememişler ttnet ten vazgeçme derim

yakuphan' Alıntı:
Sayın hocam, benzer kampanya ttnet'te de vardı. Eğer herhangi bir yere taahhütünüz yoksa, ttnet'in kampanyalarını inceleyin.
Sonuçta Türkiyedeki tüm adsl hizmet sağlayıcıları, ttnet'ten aldıkları hizmeti satıyorlar. Bu nedenle ttnet'ten daha uygun vermelerini ben pek mümkün görmüyorum. Her ne kadar ttnet'ten de yaka silkiyor olsak da en azından karşınızda muhatap alabileceğiniz birilerini bulabiliyorsunuz, diğerlerinin yaşadığınız yerde bayilikleri olmayınca sadece telefon ile ulaşabilme (tabi ulaşabilirseniz) şansınız oluyor ki Türkiye'deki tüketiciye verilen değerden dolayı probleminizi gidermeniz zor olacaktır.
:++: öneriniz için teşekkürler hocam. ttnete taahhütüm haziranın 15inde bitiyormuş sanırım hocam, olmadı ttnetin kampanyalarını incelerim

nebiyan55' Alıntı:
ben biri kullanıcısıydım.kurtarana kadar kendimi anam ağladı abartmıyorum.2 yılda abartmıyorum 100 görüşme yapmışızdır uzun uzun yazmaya gerek yok şimdi burda.boğulacaksan büyük denizde boğul diye boşuna dememişler ttnet ten vazgeçme derim
Bana geçen gün gelen telefona kadar aklımdan ttnetten çıkmak hiç geçmedi yıllardır ttnet müşterisiyim ve bir problemle hiç karşılaşmadım. Ama ucuz ve sınırsız olması kafamı kurcaladı, servis sağlayıcısının ttnet olduğunu biliyorum zaten ama iyi çıkar mı acaba diye düşünmeden edemedim ve siz değerli arkadaşlarımın yorumları sayesinde iyi olmadığını anladım :D ttnet sen bizim her şeyimizsin :++:

arkadaşlar benide bu konu hakkında bu akşam aradılar, telefon faturası ve internet tek bir faturada çıkıyor hem daha hızlı hem daha hesaplı olduğunu söyledi ve ttnet in alt yapısında bir sistem olduklarını belirtti. siz ne yapmalıyım? yukarda okuduğum yorumlar olumsuz ama yorumlar 2 sene öncesine ait olduğu için belki değişiklik olmuştur fikirlerde???

Geri