turkce-program.net

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
turkce-program.net diye bir siteden mail gelmiş. Üye olduğnuz için 90TL talep ediyoruz diye ve servis sağlayıcımız bize ait bilgileri kendileri ile paylaşıyormuş, tüketici sözleşmesinde de yazıyormuş ki şimdi baktım yazıyor.

Ne yapabilirim bu nasıl bir dolandırıcılıktır?

Uygulanacak Hukuk / Son Hükümler

Bu sözleşme Seyşeller Cumhuriyeti yasalarına göre hazırlanmıştır. BM satış hukukunu kapsamaz. Tüketicilerin ikamet ettiği ülkelerin yasal zorunlulukları bu sözleşmeyi bağlamaz.
Bu nedir ya Seyşeller Cumhuriyeti...Saçmalıkk:D

5 ücretler ve ödeme koşulları
/Fatura tutarı fatura giriş tarihinden itibaren en geç 8 gün içinde faturada belirtilen hesaba yatırılmalıdır. Kusurlu gecikme halinde servis sağlayıcı gecikmenin neden olduğu zararı tüketiciden talep etme hakkına sahiptir. /
//Hadi canım servis sağlayıcıya kim veriyo bu hakkı:)

ttnet servis sağlayıcım. Zevzekler dolandırıcılık yapmaya çalışıyonuzda yani bu kadarda tıstıs olmayın:)Savcılığa suç duyurusu işe yarar mı? Bir yandan gülüp biryandan küfretmek istiyorum imza yok bişey yok ne parası

bende bi derginin ücretsiz verdiği 1 yıllık webadam subdomain(hiç kullanmadığım) vardı 2 ay önce 100 tl borcum varmışta ödeme yapın diye bi mesaj göndermişti. pek sallamadım sallamam da zatende merak ettim böyle bi hakları varmı acaba?

Yokmuş, bir kere servis sağlayıcımızın bilgilerimizi paylaşma yetkisi yok ki, zaten üst üste 3 tane mail döşedim yok oldular bu uyanık geçinen zekasız tiplere hasta oluyorum...

turab05' Alıntı:
bende bi derginin ücretsiz verdiği 1 yıllık webadam subdomain(hiç kullanmadığım) vardı 2 ay önce 100 tl borcum varmışta ödeme yapın diye bi mesaj göndermişti. pek sallamadım sallamam da zatende merak ettim böyle bi hakları varmı acaba?
yoksa bu chip dergisinin geçen senenin şubat ayında verdiği domain ve host için mi ? o ücretsizdi ben mail almadım

Geri