TURKCELL VINN

Kodla Büyü

tayinci42

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
Tavsiye Etmiyorum.

Bölgenizde 3G var diye satıyorlar, sonra 1 dk 3G ile sonra 10 dk EDGE hızında bağlanıyorsunuz.
4GB kota var.

Eğer bir video film sayfasını açarsanız ve hızınız o an 3G ise hızla izlemediğiniz videoyu yükleyerek kotanızı yok ediyor.
Bazen çok çok acil internete ihtiyaç duyduğunuzda da EDGE hızına düşerek sizi fıtık ediyor.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. İlla alacaksanız kullanan birinden alıp evinizde 1 gün kullanarak test edin.

dediğin gibi önce test edin sonra alın. bak ben de çok memnunum iyki ttnet kapattırdımda wınn aldım diyorum. çok memnunum iyi ve hızlı ve kota hemen bitmiyo ttnet gibi. aynı şehirde bazı bölgelerde çekmiyo mesela.

benide fazlasıyla üzüyor.internete girmek ,işkence. sık sık kopuyor.istanbulda kar yağdı.3 haftadır internete bağlanamıyorum.ancak çok geç saatlerde girebiliyorum.aradım türkceli neden böyle diye karşıma çıkan teknik servisteki arkadaş 3g teknolojisinden birhaber biraz bilgi yönünden sınadım bizim öğrenciler daha iyi valla.en sonunda bana cevap veremeyince havalar karlı o yüzden nete giremiyorsunuz dedi.işin içinden çıktı.

Geri