Tutamak ve Kilit Sorunları...

Kodla Büyü

Gök_Tuğ

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bugün servis geldi, 15 tane tutamak kırılmıştı 5 tane de kilit yuvası...
Para alacaklarını söylediler ki parayla yaptıran arkadaşları biliyorum,
adresteki dökümanı gösterdim bir defaya mahsus olmak kaydıyla ücretsiz yapılıyor dedim ve yaptırdım...
Haberi olmayan arkadaşlara duyurulur...
http://www.istbilfor.org/HaberlerDetay.aspx?id=62

çok teşekkürler hocam, tahtaları daha teslim almadık ama şimdiden kırılmış birkaç tutamak var. sorun çıkarsa bende buradaki yazıyı gösteririm

ftmare' Alıntı:
çok teşekkürler hocam, tahtaları daha teslim almadık ama şimdiden kırılmış birkaç tutamak var. sorun çıkarsa bende buradaki yazıyı gösteririm
Teslim aldıktan sonra da bir kereye mahsus olmak üzre ücretsiz yaptırabilirsiniz hocam... Rica ederim bu arada...

hocam teşekkürler gerçekten gözümüzden kaçmış bu bizim okulda bunun için para aldılar mı bilmiyorum ama ilk işim bunu düzeltmek olacak

evrim0626' Alıntı:
hocam teşekkürler gerçekten gözümüzden kaçmış bu bizim okulda bunun için para aldılar mı bilmiyorum ama ilk işim bunu düzeltmek olacak
Hocam ben merkezi 444 4 123 ü aradığımda bana tutamak ve kilitlerin garanti kapsamı dışında olduğunu para alacaklarını söylemişlerdi...
Aradığım zaman bu yazıdan haberim yoktu servis geldiğinde yetkili de ücrete tabii olduğunu söyledi fakat yazıyı gösterdiğimde yüzü düştü nedense...:)
Güç kablosunu takmaya geldiklerinde bile para istemişlerdi... Rica ederim hocam...

Geri