TV Önerileriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

omd

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Selamlar evdeki tv bozulur gibi oldu bu nedenle yeni bir tv alma gereği hasil oldu. Tv onerilerinizi almak istiyorum. Tercihlerim ultra hd 4k, wifi destekli, alt yazinin boyut renk vb ayarlarini yapabilecegim, kendinden uydu alicili olmasi yonunde. Kullandiginiz ya da almayi dusundugunuz marka modelleri yazarsaniz sevinirim. Şu siralar lg modellere bakiyorum. Yeni webos 2.0 sisteminin iyi oldugunu okuyorum yorumlarda. Kullanan varsa ilk elden gorusleri faydali olacaktir.

Sayin hocam lg 43UF7787 4k ultra full hd kisaca senin yukarida bahsettiğin ozelliklerin tümünü karşılıyor. Tv den memnunum. Su ana kadar herhangi bir sorun cikarmadi. Eger ekrani buyuk olsun diyorsan bu tv nin 49 inclik bir modeli var. Ona bakmalisin. 2200 tl 2 ay once aldim. Kanal gecisleri yavas ama rahatsiz etmiyor. saygilar.

Kesinlikle alacağın tv yi gidip yerinde gormeni siddetle tavsiye ediyorum. Eger taksit yaptiracaksan bankayi arayip taksit yapildiginda sana yansımasıni da onceden arayip ogrenmen yararina olacaktir. Saygilar.

Özellik bakımından lg samsungu geciyor. Lg nin tek gıcık tarafı kanal geçişinin yavaşlığı

Zaten iyice bi incelemeyi dusunuyorum hocam. Bakalim acelem de yok. Modeli belirledikten sonra en uygun kampanyayi yakalayip almayi deneyecegim.

Geri