Tv önerisi

Kodla Büyü

fatihh-1453

Aktif Üye
Arkadaşlar 46''-48'' boyutunda led tv almayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir.
Önceden 40''-42'' arası almayı düşünüyordum. Ama 42 falan alanların daha büyük alsaydık keşke diye pişman olduklarını duydum.
sizin düşünceniz nedir.

LG LB serisi alabilirsin ben LB652 kullanıyorum harika. ve çok kullanışlı ve dayanıklı IPS panel var ve darbeye karşı dayanıklı.
Nerden mi biliyorum, bizim çocuk eline ne geçerse ekrana vuruyor. biz yetişene kadar Allah ne verdiyse artık. :) şükür daha birşye olmadı
LG de webos 2 çıkmış ama hangi modelde olacak bilmiyorum daha hızlı olduğu söyleniyor.

hocam bende alacağım. vestel pf9090 serisi var. tavsiye ediyorlar. bir bak istersen...

fatihh-1453' Alıntı:
Arkadaşlar 46''-48'' boyutunda led tv almayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir.
Önceden 40''-42'' arası almayı düşünüyordum. Ama 42 falan alanların daha büyük alsaydık keşke diye pişman olduklarını duydum.
sizin düşünceniz nedir.
bütçe de önemli hocam

benim arkadaş 42 aldı bizde 47 var cidden aradaki fark çok bariz hissediliyor ha oda çok aşırı ufaktır o zaman tamam 42 alınır

PHILIPS 47PFK6309 47''119 CM 200 HZ 2000 tl
Vestel 47PF9090 -47''119 CM 600 Hz. 1900 tl
LG 47LB670V 47''(119 CM) 700 HZ 2300 TL

şu anki yayınlar 50 hz... dijital karasal yayın 100 hz olacak... yani 200 hz ile 700 hz arasında bir fark olacağını düşünmüyorum ki tv satıcılarıda dürüst olanlar bunu söylüyor zaten...

vestel önerebilirim çünkü türkiyede üzerinde kendi alıcısı olupta bisskey olan tek tv vestel :)...

(maçları düşüüüünnn maçları düşüüüünnn :D... ak sakallı dede rüyana girse bunu söyler durur sana :D...

bu arada büyük televizyon görselliği düşünüyorsanız evet ama sağlığımızı çocuklarımızı ve televizyonun bir aptal makinası olduğunu düşünüyorsanız hayır...

fransada 3 yaşından küçük çocukların tv izlemesi yasakmış... bir dip not olsun dedim...

fahrenheit 451 ve cesur yeni dünya kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. basım yılları eski. 12 yıl önce okumuştum ama her geçen gün içerisinde yazanların nasıl gerçeğe dönüştüğü görerek şaırıyorum...

Geri