TV deki bu problem sizce normal midir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatihpc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fatihpc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Vestel 51pf7175 tv aldım. alalı 2 ay oldu ve bir sorun farkettim kendimce.
Normal film yada tv izlerken herhangi bir kusur yok ama ekran tek renk olduğunda (özellikle gri yada açık renklerden herhangi biri) panelin sağ alt tarafında ve çok az birazda sol üstünde dalgalanma oluyor. Merak edip tvyi incelediğimde belirttiğim yerlerden ışık çıktığını gördüm. Resimlerini eklediğim kendimce problem olarak ggördüğüm durum sizce de sorun mudur? Diğer led tvlerde de olağan bişey midir? (Servisten bir arkadaş geldi ve çok normal bir durum değiştirsem bile gelende de buna benzer bir problem olur dedi ve gitti)

Ekli dosyalar

• unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    271.3 KB · Görüntüleme: 732
  • unnamed (3).jpg
    unnamed (3).jpg
    36 KB · Görüntüleme: 732
  • unnamed (2).jpg
    unnamed (2).jpg
    253.4 KB · Görüntüleme: 732
  • unnamed (3) - Kopya.jpg
    unnamed (3) - Kopya.jpg
    83.1 KB · Görüntüleme: 732
muslumdemirel' Alıntı:
sony bravia 40" led tv kullanıyorum. aynı durum bende de var. bir problem olduğunu sanmıyorum.

Hocam ışık sızması diye tabir edilen bir durummuş. Ekrana yukardan bakınca görülüyor ama bu dalgalanma pis olmasa da midemi bulandırdı işte

Led tv'lerin üretim anındaki üretim sorunlarından biri dir bu ürün ayıplı ürün olarak değerlendiriliyor. çünkü ürünlerin bakış açıları 150ile 172 derece arasında renk yada ışık hüzmesi sorunu gibi sorunlar yaratmaması gerekiyor. teknik servislere ya da led tv uzmanlarından sorgulayın...

Geri