Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilgisayarıma tv kartı almayı düşünüyorum, acaba tv kartı kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar öneride bulunabilirmi, daha önce hiç tv kartı kullanmadım ve hiçbir fikrim yok.
Uydu alıcaya hepsi ihtiyaç duyar. Ben Sky star 2 kullandım memnundum her seferinde verdiğim paraya değdi diyordum. Masaüstü PC sattım ama kartımı hala saklarım.
NOT: Alacaksan dijital TV kartı al, sakın analog alayım deme....
skystar2 al
skystar1 veya 3 alma
ben kullanıyom 19"lcd var ses sistemide var. kurulumu basit ama tv için kanal transponder flan biraz ayar yapman gerekebilir. ama kesinlikle uğraştığına değecektir.ayrıyetten uydudan veri de indirebiliyon hızını sen tahmin et
Evde internet yokken uydu üzerinden internetten dosya indirmek acayip birşey. Dosyanın ne olduğunu bilmiyorsun artık şansına ne çıkarsa. Bazen işe yarayan programlar denk geliyordu.
Evde internet yokken uydu üzerinden internetten dosya indirmek acayip birşey. Dosyanın ne olduğunu bilmiyorsun artık şansına ne çıkarsa. Bazen işe yarayan programlar denk geliyordu.