TV kartı problemi?

Kodla Büyü

dj_alper

Seçkin Üye
Seçkin Üye
driverı kurduğumuz halde kart bulunamadı diyor.Kart yuvasını değiştirdim acaba sıkıntı orada mı diye ama değil. Yine aynı hatayı veriyor. Kart arızalı değil elektronik test yapıldı.XP işletim sisteminde çalışıyor.yeni işletim sistemlerine driver yapmamışlar :) Bizde pc'yi hususi xp'ye çevirdik ama nafile.
tv kartı => aver dvb-s troII

var mı böyle bir problemle karşılaşan veya çözüm yolu bilen?

(şimdi tv kartı devrimi derseniz lazım oldu işte)

eve gidince deneyeyim.Tüh boşa xp'ye çevirdik desenize :) Denedikten sonra geri dönüş yaparım buraya. Teşekkürler Yener hocam :+1:

Yener hocam peki niye böyle bir hata vermiş olabilir?Orjinal cd'sinden kurdum yani driver'ı:) Ama gıcık illa kart bulunamadı diyor :)
Siz 7'de mi çalıştırdınız xp'de mi_?

xp de yine aynı hatayı veriyor (kart bulunamadı)? Son çare 7 kurup bir de öyle deneyeceğim. Yalnız xp'de niye böyle bir hata veriyor ben onu anlayamadım? Var mı bir önerisi olan?

bana makina xp geldi kart çalışıyordu.
windows7 kurdum
drivercd ile tanıttım çalışmadı, sonra verdiğim adresten indirdim oldu.

siz bir xp de orj cd ile deneyin belki kart bozuk?

kartı elektronikçiden test ettirdim. Karttı sıkıntı yok dediler :)
ilk zamanlar xp'de çalışıyordu. Win 7'ye geçince bir daha kullanmadım zaten kartı.Şimdi lazım olunca pc'yi tekrar xp'ye çevirdim ve orijinal driver cd'si ile yükleme yaptım ama programı açınca kart bulunamadı diyor.

sürücüsünü üretmediği kartı kimse satamaz zaten onunla ilgili kanun da var . sürücü vardır bence biraz daha araştırın. tv kartı kurma işi biraz sıkıcıdır bende skystar 2 dijital vardı bir ara uğraşmıştım.

yildiray75' Alıntı:
sürücüsünü üretmediği kartı kimse satamaz zaten onunla ilgili kanun da var . sürücü vardır bence biraz daha araştırın. tv kartı kurma işi biraz sıkıcıdır bende skystar 2 dijital vardı bir ara uğraşmıştım.

Hemde ne sıkıntı :verymad:

http://avertv.avermedia.com/Support/Dow ... e=Software

buradakini indirdim kurdum Win 7 için.Driver çok güzel kuruluyor sıkıntı yok ama gelgelelim programı çalıştırınca aygıt bulunamadı diyor yine.

yenersonmez' Alıntı:
bende çok uğraştım aynı model kartla.
kartın windows vista(yani 7 ) driveri bulunuyor.
kartı sökün pc'den arkada yazılı koda göre arama yaptırın
e038 m380 gibi bir kod olmalı.

sonra buradan indirin.
http://avertv.avermedia.com/Support/Dow ... e=Software

selamlar.

benim kartta Eb60 diye bir kod var. Ve bu sitede bu şekilde bir kod yok.Ama benim kartın isminde 2-3 driver var.Hepsini de tek tek kurarak denedim. Ama yine aygıt bulunamıyor :) Şimdi ne önerirsiniz Yener hocam?

Geri