Uydudan dosya indirmek derken driver güncelleme falan mı?hasari' Alıntı:Sorun olmaz sadece buffer diye bir özelliği var yani yayını geriden oynatma yayını geriden oynatma süresi düşer oda çok ihtiyaç duyacağınız bir özellik değil.
Bende SKY STAR 2 (Dijital TV Kartı) vardı kart mükemmeldi uydudan dosya bile indiriyordu. Yayın kalitesi mükemmeldi. Şuan yeni çıkan kartlar nasıl bilmiyorum.
zech' Alıntı:Uydudan dosya indirmek derken driver güncelleme falan mı?hasari' Alıntı:Sorun olmaz sadece buffer diye bir özelliği var yani yayını geriden oynatma yayını geriden oynatma süresi düşer oda çok ihtiyaç duyacağınız bir özellik değil.
Bende SKY STAR 2 (Dijital TV Kartı) vardı kart mükemmeldi uydudan dosya bile indiriyordu. Yayın kalitesi mükemmeldi. Şuan yeni çıkan kartlar nasıl bilmiyorum.
Hayır internetten nasıl dosya indiriyorsan uydudan da o şekilde dosya indirebiliyorsun. Yalnız karambolden indirmek zorunda kalıyorsun program uydu üzerindeki dosyaları listeliyor sende onları indiriyorsun yani ben şu dosyayı indirmek istiyorum diye bir arama yapamıyorsun. Uydunun sana sunduklarını ancak indirebiliyorsun. Sözün özü dosya indirmekten bir verim bekleme indirdiklerin artık şansına ne çıkarsa.zech' Alıntı:Uydudan dosya indirmek derken driver güncelleme falan mı?hasari' Alıntı:Sorun olmaz sadece buffer diye bir özelliği var yani yayını geriden oynatma yayını geriden oynatma süresi düşer oda çok ihtiyaç duyacağınız bir özellik değil.