Tv tavsiyesi

Kodla Büyü

zafer_can

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar tv ihtiyacından dolayı tavsiyelerinizi istiyorum.

Bütçe 1000-1200 tl arası. Salona alınacağı için 120 ekran civarı düşünüyorum. Biliyorum fiyat aralığı çok dar ama malum.

seg 48sd6100 1199tl fiyatı var ama kullanan var mı?

Farklı tavsiyeleri olanlar varsa sevinirim.

Ufak bir fiyat araştırması sonucu bütçeyi artırmak zorunda kaldım. 1400 tlye zorlamamak gerekiyor.

Re: Ynt: Tv tavsiyesi

120 ekran ve düşündüğün bütçe 1200tl ve internet belkide :mrgreen:4k gibi özellikler de istiyorsundur
Düşük bütçen var ise, Alacağın marka dönüp dolaşsanda SEG.
Gerçi daha yeni çok çok daha ucuz 2 marka (800tl civarı) daha ☆ reyonlarda var.
istersen onları incele☆
20 gün önce seg aldım.1200 tl 106 ekran wifi siz.İnterneti kablolu kullanıyor.Sesi çok gümbür gümbür değil ama Memnunuz.
Geniş ekran için, bütçeyi artırdığın rakam çok doğru.
Başarılar. ..

Aslında 4k tercihim değil internet de illa olsun demiyorum sonuçta hemi üzerinden bilgi. bağlanabilir. Görüntü netligi daha çok ön planda.
Bahsettiğiniz aldigin 109 ekran olan 43sc7600 serisi mi? Fiyatı su an 1199tl çünkü. Bir de seg görüntü nasıl memnun edici mi?

Re: Ynt: Tv tavsiyesi

Doğrudur hocam.Bu arada
Netlik ve renkler gayet iyi.Kumanda ergonomik ve kullanışlı.
Zaten bizim için önemli olan fiyatı idi.Zamansız acil yakalandık.Ama ödeyeceğiz işte.

Siz reyona aldanmayın. DVD görüntüsü koyup parlaklığı açıyorlar.

Bu arada
Reyonlarda Yeni markalarıda gördünüzmü?

Henüz detaylı bir inceleme fırsatım olmadı. Reyon elemanları herşeyi toz pembe gösteriyorlar. O yüzden gitmeden araştırma yaparak gitmek istiyorum gidersem alırım çünkü.

Seg aklıma yatıyor su an fiyat/performans açısından uygun olan. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

Hocam 3 sene önce en iyisi olsun dedik LG aldık.Ne arasan var yani.Bugün inceledim bunun üçte bir fiyatına seg ve axen satıyorlardı hem de 48' 122 ekran 200mhz 999tlye.Fiyatı artırırsan kesinlikle LG al derim

Axen güven veren bir marka gelmedi bana. Muhtemelen seg 48snb8500 modelini yerinde inceleyip karar vericem. Vatan bilgisayarda 1399tl yazıyordu. Boyutuna göre 109 ekrana da bakabilirim.

Geri