UBAK 2008 projesi ile gelen bilgisayarlarda recover sorunu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mex02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mex02

Site Gezgini
arkadaşlar okulumda UBAK 2008 projesi ile gelmiş vista bussines yüklü 15+1 bilgisayar var. öğrenci kurtarma DVDlerini taktıktan sonra açılıştaki normal mod ekranı geliyor ancak sonraki Simple Restore Wizard'ı seçeceğimiz ekran gelmiyor. monitör kararıyor, siyah bi ekran öylece kalıyor ve pc sanki duruyor. HDD hiç işlem yapmıyor.... arkadaşlar lütfen yardım edin. çünkü daha dynedleri vs kurup ingilizcecilere tanıtacam öğrencilerin işlemleri olacak ve öğrenciler ne zaman sınıfa gidecez diye başımın etini yediler ... :)
şimdiden teşekkürler ...

hocalarım teşekkür ederim de zaten öyle yaptım. kurtarma dosyalarına baktım. ancak taktığım öğrenci DVDsi 2 de zaten sıkıntı var. yani normal mode dan sonra ekran kararıyor. hiç bi değişiklik olmuyor ...

arkadaşlar yok mu sorunun çözümü hakkında fikri olan? bilgisayarlar exper. ekrana görüntü gelmiyor... dolayısıyla sistem kurulumu yapamıyorum. lütfen acil yardım edin ....

Normal mod olmaz arkadaşım.
Kurulum nasıl yapılır DVD lerden birinde açıklama var okusaydın sıkıntı çekmezdin.
Öğrenci bilgisayarlarında safe mod seçilecek. Sadece öğretmen bilgisayarında normal mod seçiyoruz. Kolay gelsin.

Ve tabiiki 2. DVD den başlayacaksın. Bence 3. DVD deki kurtarma.pdf dosyasını önce bir oku.

bende de aynı sorun oldu. tamamına win 7 yükledim. şimdi rahat kullanıyorum. sanırım genel bir problem..

Geri