M muhoni61 Site Gezgini Mesajlar 57 7 Nisan 2015 #1 iyi çalışmalar arkadaşlar. UBAK exper bilgisayarlardan birine windows 8.1 yükleyen var mı tavsiye ediyor musunuz. Ben yükledim. Çok sık olmamakla birlikte arada reset atıyor. sizce nedeni ne olabir?
iyi çalışmalar arkadaşlar. UBAK exper bilgisayarlardan birine windows 8.1 yükleyen var mı tavsiye ediyor musunuz. Ben yükledim. Çok sık olmamakla birlikte arada reset atıyor. sizce nedeni ne olabir?
PCkey Aktif Üye Mesajlar 194 7 Nisan 2015 #2 Hocam benim labaratuvarda da resetleme sorunu var.Anakartlarından kaynaklanıyor sanırım.Windows 8 kurmakta tereddütte kaldım.
Hocam benim labaratuvarda da resetleme sorunu var.Anakartlarından kaynaklanıyor sanırım.Windows 8 kurmakta tereddütte kaldım.
M muhoni61 Site Gezgini Mesajlar 57 8 Nisan 2015 #4 Ne problem olabilir acaba anlamadım. Açılış hızı çok iyi stabil çalışıyor görünüyor ama günde 2 kez falan durup dururken reset atıyor.
Ne problem olabilir acaba anlamadım. Açılış hızı çok iyi stabil çalışıyor görünüyor ama günde 2 kez falan durup dururken reset atıyor.