UBAK Exper [Sorun Çözüldü]

Kodla Büyü

Srebrenitsa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ulaştırma Bakanlığı 2008 Exper BT sınıfım var.

BT sınıfımda bir bilgisayar açıldıktan sonra (güvenli kipte dahi) "Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu" hatası alıyordum sürekli. Hiçbir işlem yapamıyordum, explorer devamlı kapanıp açılıyordu. Kurtarmak için DVD'leri kullandım, yönergelere uygun kurulum yaptım fakat bu sefer aşağıdaki hatayı alıyorum, çözüm yolunu bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

Windows başlatılamadı. Yeni yapılan bir donanım ya da yazılım değişikliği buna neden olmuş olabilir. Sorunu düzeltmek için:

1. Windows yükleme diskinizi takın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
2. Dil ayarlarınızı seçin, ardından "İleri"yi tıklayın.
3. "Bilgisayarınızı onarın" seçeneğini tıklayın.

Diskiniz yoksa yardım için sistem yöneticinize veya bilgisayar üreticisine başlayın.

Dosya: \Windows\system32\config\system
Durum: 0xc00000e9
Bilgi: Sitem kayıt defteri dosyası eksik veya bozulmuş olduğundan, Windows yüklenemedi.

Re: UBAK Exper [Kurtarma Sorunu]

Sorunu kendim hallettim.

Sabit disk hasar almış. İkiye bölüp, ikinci bölüme sistemi kurunca sorun olmuyor. İlk bölümde kurtarma da baştan kurma da işe yaramıyor.

Windows 7 kuruyorum, sorun olmaz herhalde.

hocam müfredatınıza göre bakarsınız. 2008de gelenler win 7 kaldırıyor mu? vay canına biz hurdalıkta çalışıyoruz ya.

adeministrator' Alıntı:
hocam müfredatınıza göre bakarsınız. 2008de gelenler win 7 kaldırıyor mu? vay canına biz hurdalıkta çalışıyoruz ya.

CPU Core 2 Duo 2.33 GHz
RAM 2 GB 800 MHz
160 GB HDD
HD 3250 (sanırım) ekran kartı var.
Vista Business ve Pardus kurulu şekilde geldi. Vista'nın tam kullanılabilir hâle gelmesi çok uzun sürüyor, dakikalarca sabit diskin gürültüsünü dinlemek zorunda kalıyorum.

Geri