UBUNTU KULLANMAK İSTİYORUM AMA...

Kodla Büyü

engin20020

Aktif Üye
ARKADAŞLAR NE OLUR YARDIM. BİR MERAKTIR UBUNTUYU İNDİRDİM VE KURDUM. ANCAK BİLGİSAYARIMIN TÜM ÖZELLİKLERİNİ KULLANAMIYORUM. EN ÖNEMLİSİ İNTERNETE BAĞLANAMIYORUM. WIRELESS İLE BAĞLANTI KURUYORUM.
DELL INSPIRON 6400 VAR ELİMDE.
BU KONUDA SÜRÜCÜLER VE DESTEK İLE İLGİLİ NET BİLGİ VE PROGRAMA NERDEN ULAŞABİLİRİM. FORUM SİTELERİ O KADAR KARIŞIK Kİ NEYİN HANGİ MAKİNAYA AİT OLDUĞU BELLİ OLMUYOR.

hocam evet daha önce de sizden bu konuda mesaj almıştım sağolun. ancak linux hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığımdan verdiğiniz linkteki bazı anlatımları anlyamıyorum. ingilizce bilmem de fayda etmiyor. şu wireless işini bir çözebilsem süper olacak sağolasın

Fatih Ahmet Avşar hocam tarif edebilirmisin . anladğım kadarıyla orda ekteyi dosyayı indirecem peki sonrası nasıl ilerliyor vallah anlamadım. o kodlar nereye yazılıyor vs. lütfen son bir destek ver bana

Fatih Ahmet Avşar hocam tarif edebilirmisin . anladğım kadarıyla orda ekteyi dosyayı indirecem peki sonrası nasıl ilerliyor vallah anlamadım. o kodlar nereye yazılıyor vs. lütfen son bir destek ver bana

hocam wireless konusunda ndiswrapper olayını bi inceleyin . ben wireless için bi ara kullanmıştım.

hocam sağol ancak incele incele hiçbir şey anlayamıyorum. bu dediklerimizi ubuntu açıldığında nasıl ve nereden uygulayağım. bir yol gösterin bana. ubuntu bana bakıyor ben ubuntuya

bende ubuntuya geçtim ama ekran kartı kalibre değil diyor ve görüntüyü aktardığım monitör (laptoptan monitöre) titrek bir halde..

Intel GMA 4500MHD driver

mobile Intel® GM45 Express Chipset x86/MMX/SSE2 şeklinde driver aradım ama galiba intel desteklemiyomuş. gerçi sorun driverda mı onuda bilmiyorum ama tecrübeli arkadaşlar varsa yardım bekliyorum

Hocam bende Ubuntu'nun methini çok duymuştum ve Ubuntu yükledim ama maalesef olmadı, yapamadım ve tekrar Win7'ye dondum. Ama Pardus daha iyi diyorlar, kullanılabilirliği sanırım daha iyiymiş. Bİr deneyin isterseniz.

hocam, bende lisans probleminden dolayı ubuntuya geçirdim bilgisayarları. memnun hiç değilim.
dediğiniz gibi kod kısımlarını nereye yazacağız bende anlamadım.
lab. pclere kontrol programları buldum ve yükledim . fakat çalışmada hep hata veriyor. italc ve epoptes gibi
office programıda libre office kurdum ve hiç güzel değil. bu yıl nasıl ders işleyeceğim hiç bir fikrim yok.

hocam ubuntu gerçekten harika bir işletim sistemi. Hızlı güzel ve virussüz
Terminal denilen şey cmd
Ayrıca ubuntu çoğu zaman herşeyi otomatik olarak destekliyor.

Ubuntu kullanıyorum yeni başladım ama memnunum daha önce Pardus kullanmıştım ama alışınca ubuntu daha iyi. Pardus şu anda 2011 deki düzeyinde değil.Biraz incelerseniz virüssüz rahat bir sistem olduğunu görürsünüz.

Geri