ubuntu kurdum win7 yi kuramıyorum?

Kodla Büyü

legend87

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar dün ubuntu kurdum acer aspire 5742g laptopa bugün win7 yi kurmak istedim bana error 22 hatası veriyor ve hiçbişey yapamıyorum bunun sebebi nedir lütfen yardım ed :verymad: :?: :?: in

Re: ubuntu kurdum win7 yi kuramıyorum acil yardım!!!!!!!!!!!!!!

lütfen arkadaşlar çok zor durumdayım

Tekrar Ubunutu cdsini takın diski silin biçimlendirmeye geçmeden kurulumdan çıkın daha sonra win 7 cdsini takın kuruluma geçin.

ubuntu cd sini takıp nasıl diski silcem bulamadım bunu ilk defa deniyorum mazur görüp bana açıklarsanız sevinirim

legend87' Alıntı:
ubuntu cd sini takıp nasıl diski silcem bulamadım bunu ilk defa deniyorum mazur görüp bana açıklarsanız sevinirim
Elimde cd yok adımları hatırlamıyorum. Nasıl kurulum yaptıysanız aynı şekilde devam edin disk bölümleme (biçimlendirme) ekranından diski silin yeniden biçimlendirmeden çıkın.

Elinizde pardus cd, win 98 cd veya Hirens.BootCD cdlerinden herhangi biri var ise bu cdlerle de HDD biçimlendirebilirsiniz.

win7 den bütün bölümleri sildim bu sefer yine olmuyor error 22 ve ya error 17 hatası veriyor xp ile de hdd bölümlerine giremiyorum o zaman 0X0000007B hatası veriyor

malesef öle bi şansım yok internette de bulamadım win 7 cdsini eğer biliyorssanız siteyi linkini atarsanız sevinirim

Geri