Ubuntu Windows a Karşı

Kodla Büyü
hocam wubi dosyasını indirip çift tıklıyorum-sonraki adımda gelen pencerede önerilen ayarları yazıp kurmasını istiyorum.kurulum ekranı başlıyor-bitiyor ama yeniden başlama sonrasında kurulmadığını görüyorum.wınn kullandığım için her yeniden başlangıçta net kesiliyor.acaba kurulum yeniden başlatma sonrasında da devam ediyor ama net olmadığı için tamamlayamıyor mu.

Ubuntu kullanmak için biraz zaman ayımak gerekli. Biraz daha alışayım bırakacam bu windows ' u

Belki alışmışlık belki Windows'un daha pratik oluşumudur nedir şu lınux'u hiç sevemedim gitti:)

performans acisindan canavar gibidir
tabi eklentileri ya da programlari kurmak windowsta alisik oldugumuz gibi degil

bu arada wubi yi kurarken bazi dosyalari netten indirebiliyor internet baglantisi gerekli olabilir yani

Pardus mu ? Ubuntu mu diye sorsam? Hangisini tavsiye edersiniz?
Ben de evdeki windows göçünce pardusu bir denemek istedim ve şu anda pardus 2011 kurulu, fakat daha tam alışamadım.
Ubuntuyla araaında çok fark var mı?

kullanmak zorunda olduğumuz yazılımların linux yazılımları olmadığı sürece windowsa mecburuz. Ben adobe nin bir yazılımını kullanırken bana ne işletim sisteminden. ahhh şu adobe nin linux yazılımları çıksa iki dakka durmayacam ama yok işte :(

pardus da ekstra bir şeyler göremedim çok yalındı görsel olarak
ama ubuntu süper bir şey :D

ubuntu kurarkenn wubi yerine dvd yi indirip flashtan kurmanızı öneririm wubiden dolayı ubuntu bircok donanımı tanıyamayabiliyor

Geri