Ucuz 1+1 yada normal yollu hoparlör-speaker tavsiyesi

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar sınıflara ucuz yollu 10-25 TL arası speaker alcaz fakat paramız çok az ve kısıtlı 10 tane alacaz var mı tavsiyeleriniz ve alacağım siteyide önerirseniz bazı siteler stokta var gösteriyor 1 ay göndermediği oluyor

Snopy SN-245 almayı düşünüyorum sınıflara sınıflarımız 20 mevcutlu yeterliolur mu kullananlardan yorum bekliyorum.:)))

Creative A60. Boyuna göre gerçekten sağlam ses veriyor. 40-60 TL arası değişiyor fiyatları. Mediamarktta 40 TL şuan.

A60ın fiyatı nt de 32 lira mış gayet cazip geldi 10 tane almayı düşünüyorum sınıflardakikleri yenilicez. aslında daha uygun ve iyi ses veren varsa onu tercih ederdik ama creat,veden vazgeçmeyin diyorsunuz bizde tecrübeli arkadaşları dinleyek.:)))

vedat' Alıntı:
A60ın fiyatı nt de 32 lira mış gayet cazip geldi 10 tane almayı düşünüyorum sınıflardakikleri yenilicez. aslında daha uygun ve iyi ses veren varsa onu tercih ederdik ama creat,veden vazgeçmeyin diyorsunuz bizde tecrübeli arkadaşları dinleyek.:)))

BT Laboratuvarında sesini kısman durumunda kaldığım çok oldu. Hatta bir ara bahçede halk oyunu çalışması için bile kullandık. Yani ses kesinlikle tatmin edici hocam. Fiyat da uygun. Teknosada 65 TL bu ürün :D

vedat' Alıntı:

a35 hocam o

Geri