ulaştırma bak. dan gelen aidata pclerin donanım özellikleri?

Kodla Büyü

yeni.formator

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar, bilgisayarlar için sicil belgesi doldurucam. Ancak formda, ethernet kartının markası modeli, ses kartının markası modeli vs. doldurmam gereken yerler var. Pc donanımlarını gösteren birkaç program indirdim, ancak sadece işlemci, sabit disk, ekran kartı özelliklerini gösteriyor. Ses , ethernet vb. bütün donanımları gösteren program var mı ? Ya da benim gibi ulaştırma bakanlığı tarafından bilişim sınıfı kurulmuş arkadaşlar varsa, bu aidata bilgisayarların bu özelliklerini yazabilirler mi ?

Teşekkürler

aynı sorunu ben de yaşıyorum inşallah vardır.. bizim bt sınıfı da ulaştırma bakanlığı tarafından kuruldu uniq marka pc ler ... ben de programda baktım ama dediğiniz gibi bütün özellikleri vermiyor...

yok mu aynı bilgisayarlara sahip okul arkadaşlar ? siz nasıl doldurdunuz bilgisayar sicil belgelerini ?

Hocam bizim bt sınıfı da 2007 yılında din öğretimi genel müdürlüğü tarafından oluşturuldu. aidata marka bilgisayarlar var. sistem özelliklerini gönderiyorum sicil kartı şeklinde umarım işine yarar..

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim hocam ilgin için . Ama malesef uymuyor özellikler :( Ya peki bu özellikleri gösterebileceğmiz bi program yok mu arkadaşlar ? siz nasıl hazırladınız sicil formlarını ?

malesef link çalışmıyor. internetten bu programı arattığımda çıkan sayfalar da bu linke yönlendirme yapıyor. Elinde olan varsa yükleyebilir mi ?

Geri