ulaştırma bakanlığı bilgisayarları hakkında

Kodla Büyü

samyeli80

Site Gezgini
arkadaşlar bu sene ulaştırma bakanlığının gönderdiği çift çekirdekli vista kurulu bilgisayarların işletim sistemini değiştirdim xp kurdum.
kendi driver cd sini takıp sürücülerini yüklemek istedim. hepsi oldu fakat bu lan sürücüsü kurulumunda hata verdi. lan sürücü dosyasını indirip içine baktığımda setup dosyası yok. bir kaç dosya ve inf uzantılı kurbilileri dosyası var..

daha sonra internetten kendi sitesinden yine indirdim yine aynı acaba bilmediğim bir sey mi var bu yeni gelen bilgisayarlarla alakalı..

aygıt yöneticisinde Ağ kartı için sürücüyü güncelleştir deyip, konum olarak .inf dosyalarının olduğu klasörü gösterin.
Bazı sürücüler bu yöntemle yükleniyor

hocam ben de o bilgisayarlara Xp yüklemiştim ama birkaçında sıkıntı çıkardı, yeniden vistaya döndüm. Birkaç bilgisayarda donma sıkıntısı yaşadım...
Ben netten Lan Driver'ı bulmuştum ve okulda da var, arayıpta bulamazsan p.tesi gönderirim uyarsa....

Muzilla' Alıntı:
hocam ben de o bilgisayarlara Xp yüklemiştim ama birkaçında sıkıntı çıkardı, yeniden vistaya döndüm. Birkaç bilgisayarda donma sıkıntısı yaşadım...
Ben netten Lan Driver'ı bulmuştum ve okulda da var, arayıpta bulamazsan p.tesi gönderirim uyarsa....
hocam ben arkadaşların dediğini uygulayacam ama eğer olamazsa gönderirseniz çok sevinirim lan sürücüsünü....

Geri