ulaştırma bakanlığına netsupport school kurabilirmiyim

Kodla Büyü

alevglu

Site Gezgini
arkadaşlar exper bilgisayarlara netsupport school 8 kurdum ama öğrenci bil. görmüyo neden acaba güvenlik kartından oalbilirmi yada neden olabilirnasıl gösterebililim

bakanlığada kursak aslında hiç fena olmaz canımız sıkılınca reset atarız. :mrgreen:

ben bugün kurdum hocam 1. pcye kurdum sorun yoktu sonra 2.ye kurdum tcp/ip gibisinden bir hata verdi öğretmen pc ye de bağlanmadı bi türlü çözemedim. 1. pc dışında başarısız olduk yani sorun ne olabilir acaba pclerdeki drive vachineler mi acep ne olabilir. :?:

Arkadaşlar benim bilgisayarlarda ulaştırma bakanlığından geldi hepsinde vista ve pardus 2008 işletim sistemleri kurulu ve kasa kilit programı var. Kasa kilit progmını iptal ettim ana bilgisayara netsupport programını kurdum bi sorun yok ama öğrencilerin pclerine kuruyorum program gözükmüyor paylaşım açtım pclerin adı değistirdim daha ne yapim ip ler otomatik tanıyo başka program kuruyorum sorun yok ama netsupport tanımıyo bana bi yardım :((

ismihan' Alıntı:
Arkadaşlar benim bilgisayarlarda ulaştırma bakanlığından geldi hepsinde vista ve pardus 2008 işletim sistemleri kurulu ve kasa kilit programı var. Kasa kilit progmını iptal ettim ana bilgisayara netsupport programını kurdum bi sorun yok ama öğrencilerin pclerine kuruyorum program gözükmüyor paylaşım açtım pclerin adı değistirdim daha ne yapim ip ler otomatik tanıyo başka program kuruyorum sorun yok ama netsupport tanımıyo bana bi yardım :((
aynen?

hocam netsupportu öğrenci bilgisayarlarına tek tek kur tabi tutor u değil diğerini zaten görünmeyecek masaüstünde falan. bir de hepsinin aynı çalışma grubunda olmasına dikkat et. öyle olmasada çalışıyor ama sorun çıkartabiliyor.

Geri