Ula öğretmen evi ve halk eğitim merkezi ek hizmet binası açı

Kodla Büyü

ercinc98

Süper Üye
Süper Üye
Ula öğretmen evi ve halk eğitim merkezi ek hizmet binası açıldı.

Henüz kendimde gitmedim, ancak güzel olduğu söyleniyor.

NOT: Telefonunu öğreneceğim ve kurum kodu henüz yok.

Ula İlçesi, Akyaka mahallesinde eski jandarma binasını yeniden inşaa ederek Ula´mızın ihtiyacı olan ÖĞRETMEN evimiz ve Ula Halk Eğitim Merkezi Ek Hizmet Binası herşeyiyle hizmete hazırlanmıştır. Harabe-Enkaz halindeki binayı ayağa kaldırmak için, emeği çok büyük olan Ula Kaymakamımız Ali YILMAZ´a, vatandaşlarımıza ve Ula milli eğitim ilçe Müdürümüz Muhammed GÖKTAŞ´a ve değerli şube müdürlerimize teşekürlerimizi bildiririz.
Ula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir AYDIN, ULA Halk Eğitim Merkezinin yöre halkına yönelik Okuma-Yazma, Mesleki, Sosyal ve Kültürel, sanatsal, sağlık, spor, kişisel gelişim, yabancı dil eğitimlerin Gökova-Akyaka´da açılarak; vatandaşlarımızın yerinde ve uzak-zorlu mesafeler katetmeden faydalanabileceklerini belirttiler.
Öğretmen Evimiz, Akyaka´ya (ve ilçemize) yakışır bir işletme oldu. 10 yatak kapasiteli öğretmen evimiz, belde halkının akşamları ailecek oturabileceği leziz , fiyatı uygun ve temiz bir mekan oldu. Herkesi bekliyoruz, güler yüz ve çok uygun fiyatlarla hizmete girmiştir.

Kod:
http://ula.meb.gov.tr/www/ula-ogretmen-evi-ve-halk-egitim-merkezi-ek-hizmet-binasi-acildi/icerik/172

Geri