Ultrabook Dell

Kodla Büyü

no_comment

Aktif Üye
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle 2 sorum olacak.Çok yakın bir arkadaşımın babasına notebook alacaz.Daha doğrusu ultrabook alacaz.Samsung önerdik ama adam bi arkadaşında dell görmüş.İllada del olsun diyor.Bizde bir model bulduk ama ürünle ilgili hiç bir bilgimiz yok.Kullanan arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim.

http://www.pcdepo.com/dell-xps-13z-63p4 ... n7434.html

dell çok kaliteli bir üründür, sony kullanmadım dell ile kıyas yapamam ama toshibadan da önde olduğu kesin.

oda bir yerde görmüş delli çok beğenmiş ama hiç bir bilgimiz yok.Şimdi alacaz sıkıntılı cıkacak bu sefer bizi keser.Kendizi biraz sinirlidir:D

dell ler iyidir hocam,
masasütü kasaları dahi taş gibi ve adamlar özel olarak tasarlamışlar herşeylerini
bi arkdaşın bir sözü vardı forumda
akılı kelden,yakıtı shell den bilgisayarı dell den alacaksın.

celikumit' Alıntı:
dell ler iyidir hocam,
masasütü kasaları dahi taş gibi ve adamlar özel olarak tasarlamışlar herşeylerini

eyw hocam tuttum bu sözü çok güzeld:):):) inşallah bir sıkıntı cıkarmaz peki fiyat nasıl bu ürüne göre iymidir

bu fiyata daha iyisini de bulabilirsiniz. Bu bilgisayarın avantajı ince olması ve SSD disk olması.. Ultra serisi yerine aynı özelliklerin daha iyisini 2000 TL civarında alabilirsiniz.

celikumit' Alıntı:
dell ler iyidir hocam,

güzel sözmüş. dell'e para vermekten çekindiğim tek konu amerikan olmasıdır. ah şöyle güney kore, japon falan olsa gönül rahatlığıyla paramı versem.

Geri