Ultrasurf kurarsak internet hızlanır mı?

Kodla Büyü

okyanus41

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar acaba okul bilgisayarlarına ultrasurf kurarsak internette hızlanma olur mu ve neden? acaba meb filtresini azaltabilir mi bu program. şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler.

hocam ben öğretmen bilgisayarına ve ö.odasındaki bilgisayara kurdum biraz sonra benim öğretmen bilgisayarı ve diğer 15 bilgisayar internete girmez oldu.Sadece öğretmenler odasındaki bilgisayar bağlanıyordu evet hızlıydı fakat tüm ayarları alt üst etmişti.Tüm ağ ayarlarını baştan yapılandırdım ultrasörfü de bi daha kurmamak üzere sildim.Karar senin

volkantb' Alıntı:
hocam ben öğretmen bilgisayarına ve ö.odasındaki bilgisayara kurdum biraz sonra benim öğretmen bilgisayarı ve diğer 15 bilgisayar internete girmez oldu.Sadece öğretmenler odasındaki bilgisayar bağlanıyordu evet hızlıydı fakat tüm ayarları alt üst etmişti.Tüm ağ ayarlarını baştan yapılandırdım ultrasörfü de bi daha kurmamak üzere sildim.Karar senin

Sadece proxy ayarlarını değiştiriyor. İnternet seçenekleri > BAğlantılar > yerel ağ ayaları > proxy sunucusu tikini kaldırmanız yeterli. veya ultrasurfe yeniden girip programın kapat düğmesinden kapatmak; ayarlar kendiliğinden eski haline gelir.

Ultrasurf çalışırken bilgisayarı kapatırsanız bu ayarlar eski haline dönmez. Bilgisayarı yeniden açtığınızda da ultrasurf çalışmadığı için proxy sunucusu kullanılamaz ve web sayfalarını görüntüleyemezsiniz.

Ama yavaşlattığı bir gerçek, sadece ihtiyaç olduğunda çalıştırılmalı. Başlangıç programlarına eklenmemeli. Sonuçta meb'in filtresi -biraz abartsalar da- gerçekten öğrenciler içn gerekli.

ultrasurf benim bilgisayarı yavaşlatıyor.hemde az buz değil baya bir delirtiyor beni. siz hızlandırır mı deyince şaşırdım. acaba bendeki programda mı bir sorun var.anlayamadım.

Geri