Urfa mem formatörlük

Kodla Büyü

selcuklu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar http://www.sanliurfameb.com/ da 12/12/2011 tarihli Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Görevlendirmesi yazısı yayınlanmış 2009 yılında yazılmış ilgi a-b yazıları var biraz inceledim, sanki zorunlu formatörlük drumu gibi geldi. Zorunlu görevlendirme bu yazı ile mi gerçekleşiyor ? Bilgisi olan varmı acaba...

Yeniyim hocam evet. İllere göre durumun değiştiğini duymuştum 20 saat dersim var ve yaklaşık 2 ay önce ilçe memden ulaşıp görüşümü aldılar. O zaman başvuru yapmamıştım.

Hocam okulda tek bilişimciysen kaçarın yok: Formatör sensin! Bu artık bir "zorunluluk". Ha! yine de formatör olmak istemezsen, silsile yoluyla görevlendirmeyi iptal başvurusunda bulun, sonuş çıkmazsa iş adliyede biter.
20 saat dersin varmış, en fazla 15 saate girebilirsin. İdare hepsine gir derse bu hammallığı kesinlikle kabul etme, zaten girsen de o 5 saatin ek dersini alamazsın. İyi çalışmalar...

hocam her ilde farklı uygulama yapılıyor. zonguldak da zorunlu değil mesela istersen formu doldur , istemezsen doldurma diyorlar. ona görede görevlendirme yapıyorlar.

Urfada zorunluluk diye birşey yok, yeterli dersi olduğu için formatörlüğe başvuru yapmayan arkadaş var.
Kimse de niye formatör olmadın demedi.

apo.ege' Alıntı:
Hocam okulda tek bilişimciysen kaçarın yok: Formatör sensin! Bu artık bir "zorunluluk". Ha! yine de formatör olmak istemezsen, silsile yoluyla görevlendirmeyi iptal başvurusunda bulun, sonuş çıkmazsa iş adliyede biter.
20 saat dersin varmış, en fazla 15 saate girebilirsin. İdare hepsine gir derse bu hammallığı kesinlikle kabul etme, zaten girsen de o 5 saatin ek dersini alamazsın. İyi çalışmalar...

peki hocam zorunlu olarak 2. okula da gönderme durumu olabilirmi. Sene başında 2. okula gidersem formatör olabileceğimi söylediler,dolayısıyla bende başvuru yapmamıştım.

Geri