url yönlendirme yardım

Kodla Büyü

enesaskar

Aktif Üye
arkadaşlar okuluma yeni site yaptım.
hem domain hem de host yeni ve meb ile ilgisi yok.
.com uzantılı adres aldım yeni siteye.
küçük bir konuda yardıma ihtiyacım var.
meb.k12.tr uzantılı eski sitemiz de hala yayında.
ben de meb.k12.tr uzantılı eski sitedeki index.html dosyasına meta tag ekledim ve yeni siteye yönlendirme yaptım.
eski adresle girilince yeni siteye hemen yönlendiriliyor ancak yukarıdaki adres çubuğunda meb.k12.tr uzantılı eski adres kalıyor .com uzantılı yeni adres görünmüyor.
site başlığı da hala eski sitenin başlığı olarak görünüyor tarayıcıda.
halbuki yönleniyor ve açılan site .com uzantılı olan yeni sitemiz.
eski siteden yeni siteye başka nasıl yönlendirme yaparım?
meb.k12.tr kontrol panelinde cpanel'de olduğu "url redirect" seçeneği de yok.
eski adresin adres çubuğundan da tamamen kalkacağı bir yönlendirme nasıl yapabilirim?

<HTML><HEAD><META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0; URL=http://www.google.com"><TITLE>302 File moved</TITLE></HEAD></HTML>

bu kadar :D

Bunu mebin hostunda index.html olarak kaydedin. tabii google yerine yeni sayfanız olsun.

Bingöl meb bu şekilde anasayfasını değiştiriyor.

gelecek' Alıntı:
<HTML><HEAD><META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0; URL=http://www.google.com"><TITLE>302 File moved</TITLE></HEAD></HTML>

bu kadar :D

olmadı sayın hocam. benim kullandığım meta tag de zaten böyleydi. hiçbirşey değişmedi. yani yönlendirme oluyor. ancak adres çubuğunda yeni adres yerine hala aeski adres görünüyor ve site başlığı da aynı hala eski site başlığı.. :(

hocam bu iş için javascript denedinizmi.

Kod:
<head>
<script type="text/javascript">
function yonlendir()
{
window.location="http://www.hacinereye.org";
}
</script>
</head>
<body onload="yonlendir()">

</body>
gibi bişi

refleto' Alıntı:
hocam bu iş için javascript denedinizmi.

Kod:
<head>
<script type="text/javascript">
function yonlendir()
{
window.location="http://www.hacinereye.org";
}
</script>
</head>
<body onload="yonlendir()">

</body>
gibi bişi

Gibi değil aynen odur

faruk_inal' Alıntı:
sitenize baktım da resimlere.. bt lab. da klavye-fareler poşet var.. bu nasıl bir durum?

:)

bt sınıfındaki tüm bilgisayarların fare, klavye ve kulaklıklarını yeni aldırdım.
fare ve klavyelerin poşetlerini atmadım. her sabah ilk oturan öğrenci çıkartır onları koyar kasanın kenarına, akşam son kalkan öğrenci de tekrar takar onları. böylece hepsi tertemiz kalıyor. pırıl pırıl. hem de öğrencilere devlet malına verilen önemi aşılamaya çalışıyorum..
bazı çocuklar onları korumaya kendini o kadar kaptırıyor ki çıkartmadan kullanıyorlar :)

enesaskar' Alıntı:
arkadaşlar okuluma yeni site yaptım.
hem domain hem de host yeni ve meb ile ilgisi yok.
.com uzantılı adres aldım yeni siteye.
küçük bir konuda yardıma ihtiyacım var.
meb.k12.tr uzantılı eski sitemiz de hala yayında.
ben de meb.k12.tr uzantılı eski sitedeki index.html dosyasına meta tag ekledim ve yeni siteye yönlendirme yaptım.
eski adresle girilince yeni siteye hemen yönlendiriliyor ancak yukarıdaki adres çubuğunda meb.k12.tr uzantılı eski adres kalıyor .com uzantılı yeni adres görünmüyor.
site başlığı da hala eski sitenin başlığı olarak görünüyor tarayıcıda.
halbuki yönleniyor ve açılan site .com uzantılı olan yeni sitemiz.
eski siteden yeni siteye başka nasıl yönlendirme yaparım?
meb.k12.tr kontrol panelinde cpanel'de olduğu "url redirect" seçeneği de yok.
eski adresin adres çubuğundan da tamamen kalkacağı bir yönlendirme nasıl yapabilirim?

arkadaşlar aynı sorunu yaşıyorum,yardımcı olabilir misiniz?

Bende başlık kısmını değiştirmek istiyorum. Yönlendirme ve web site adresi değişiyor fakat başlık koyamıyorum. Nasıl yapabilirim?

Hocam sorunu tam anlayamadım ama benim anladığımı yazayım:

" Eski site yedeğini yeni host ve domaine yüklediniz.
* Yönlendirme yapmak istiyorsunuz.
*Siz yeni sitede title değiştirmek istiyorsunuz.

CEVAP: Eski site yedeğini taşıdığınız için tüm title ve ayarlar yeni sitede de yer alacaktır.Sitenizin admin paneli varsa title ve meta tag ve site Url gibi ayarları yeni siteye göre düzenleyin.Eğer bir admin paneliniz yoksa index dosyası içerisindeki title ve meta tag kısımlarını düzenleyin.Yani demek istediğim: yönlendirme ile title-meta tag alakası yoktur.

benim de böyle bir sıkıntım var çözümünü bulan var mı? yönlendirmede adres çubuğunda eski adres çıkıyor yenisinin çıkmasını istiyorum.

HOCAM BENDE DE AYNI SIKINTI OLUŞTU BEN DE YENİ SİTEYE YÖNLENDİRME DEGİLDİ LİNK VERDİM.
K12 SİTEDE HOŞ GELDİNİZ SİTEYE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ YAZIYOR.
LİNKİ DE YENİ SAYFADA AÇILACAK ŞEKİLDE YAPTIM .... :)
www.unyefevzicakmak.meb.k12.tr

BBNET
Geri