ftmare' Alıntı:Anahtar flash bellek oluşturur gibi bilgileri giriyorsunuz. Sadece anahtar oluştur butonuna basmadan önce Atak programını kaldırma disk/anahtarı oluştur seçeneğini tikliyorsunuz. Taktığınızda tahta veya bilgisayar yeniden başlatıılıyor, açıldığında da kaldırılmış oluyor.
mentalrob' Alıntı:Anahtarı tak Windowsdaki servisatk.exe yi sil bide .ini formatında bi dosyası var onuda sil olur.
ferhataygun' Alıntı:ftmare' Alıntı:Anahtar flash bellek oluşturur gibi bilgileri giriyorsunuz. Sadece anahtar oluştur butonuna basmadan önce Atak programını kaldırma disk/anahtarı oluştur seçeneğini tikliyorsunuz. Taktığınızda tahta veya bilgisayar yeniden başlatıılıyor, açıldığında da kaldırılmış oluyor.
ne yaptım ne ettim bi türlü kaldıramadım programı. Anahtar oluşturuldu diyor ancak flashı takınca hiç tınlamıyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba
bu adımları takip ederek daha önce tahtalara atak kurmadan kaldırma diski oluşturdum ilk zamanlar kaldırma işlemi yapıyordu artık yapmıyor sebebi nedir arkadaşlar?Bu adımları sırasıyla uygulayınca ATAK programı bilgisayardan kalkıyor.
1- Flash_Hazirla.exe programını çalıştır.
2- İşlemi gerçekleştireceğin USB Belleği bilgisayarına tak.
3- Programı ilk kullandığında oluşturduğun şifreyi gir.
4- Kullanıcı bilgilerini gir.
5- Alttaki "Atak programını kaldırma diski/anahtarı oluştur!" seçeneğini işaretle.
6- Anahtar oluştur düğmesine tıkla.
7- Kaldırma diski oluşturduğun bellek tahtaya takılınca tahta yeniden başlıyor ve tahta açıldığında program silinmiş oluyor.
Bunları yaptıktan sonra bilgisayar formatlanmış olmaz değil mi?Bu adımları sırasıyla uygulayınca ATAK programı bilgisayardan kalkıyor.
5- Alttaki "Atak programını kaldırma diski/anahtarı oluştur!" seçeneğini işaretle.
7- Kaldırma diski oluşturduğun bellek tahtaya takılınca tahta yeniden başlıyor ve tahta açıldığında program silinmiş oluyor.
Hayır, sadece ATAK programını, kurulu olan tahtadan silmek için gerekli adımlar bunlar.Bunları yaptıktan sonra bilgisayar formatlanmış olmaz değil mi?
Hocam dediğiniz anlamadım açabilir misinizhangi kullanıcıyla kurduysanız onunla kaldırmanız gerekiyor. Meb userle kurmuşsan kaldırma anahtarını buna takman gerek.
Hocam tahtasız okldayız yıllardır. Eski notlarıma baktım: hani flas oluştururken atak kaldırma usb oluşturuyoruz ya o flashı hiç bir tahtaya takmıyoruz. Eskiden admin user et kullanıcı olarak tipimiz vardı. Ataklı flash ile yönetici hangisiyse onda oturum açıp kaldırma flashını takıyoruz. Yani yönetici olarak kalkmalı. Yoksa user de kalksa admin de duruyorduHocam dediğiniz anlamadım açabilir misiniz
Bu adımları sırasıyla uygulayınca ATAK programı bilgisayardan kalkıyor.
BURADA ÖNEMLİ OLAN NOKTA BU İŞLEMLERİ YAPTIKTAN SONRA YÖNETİCİ HESABI ÜZERİNDEN AÇTIKTAN SONRA KALDIRABİLİRSİNİZ.
Bende de işe yaramamıştı. Ama sonra flashıma (büyük ihtimalle NTFS) format atıp sonra "kaldırma anahtarı" olarak ayarlayıp tahtaya takınca işe yaradı. Flashımı hazırlayıp tahtaya takınca hiç bir şey sormadan yeniden başladı ve anahtar istemedi. Yani atak kalmış oldu. Siz de flashınıza önce format atarak deneyebilirsiniz.arkadaşlar , belirtilen yöntemle programı kaldıramadım, farklı çözüm yolu var mıdır?