USB Aygıtı Tanınmadı

Kodla Büyü

linu_x

Aktif Üye
Arkadaşlar 2 GB Myflash bilg taktığım zaman "USB Aygıtı Tanınmadı" hata iletisi veriyor ?
Sizce ne olmuş olabilir ?
Teşekkürler.

hocam farklı portlarda denedinmi yadaa bilgisayarım özellikler yönetten disk lere bir bak istersen
yada başka bir bilgisayrda baktınmı ?

usbye takılı başka aygıt varmı.özelllikle yazıcı. varsa geçici olarak yazıcının usbs,ni çıkar öle dene. aynı durum benimde başıma gelmişti. yazının kablosunu taktığımda tanımıyordu. çıkardığımda tanıyordu.

arkadaşlar farklı portlar ve farklı bilgisayarlarda da denedim sonuç aynı. Acaba flash bozuldu mu ?
Teşekkürler.

valla arkadaşım bende şimdi bir arkadaşın bilgisyyra 1018 yazıcı kuracaktım aynı şeyi dedi çıldırdımö nasıl oluyo bilen varmı acaba.....

linu_x' Alıntı:
arkadaşlar farklı portlar ve farklı bilgisayarlarda da denedim sonuç aynı. Acaba flash bozuldu mu ?
Teşekkürler.
Eğer başka bilgisayarlarda da hata veriyorsa flash bozuk demektir.

eğer flash disk bozuk deilse anakart cd sini yeniden bi kur hocam.bi dosya war taşınabiir bellekleri tanısın diye o dosya bozulmuştur.

Hocam başka makinada da denediğinize göre virüs işi filan değil. Eğer öyleyse bile cd'den çalışan bir linux paketiyle kontrol edin. Linux görürse ki bozulmamışsa kesin görür orda flash diskinize format atın. Problem kalmaycaktır. Ama bana kalırsa Flashınız bozulmuş.....

Arkadaşlar aynı sıkıntı bende de mevcut. Exper makinemde yazıcının usb kablosu takılı iken flash bellek ya da harici taktığım diski tanımıyor. Diğer usb girişleri sağlam. Aynı anda 2 usb girişi çalışmıyor. Nedeni ne olabilir?

bilgisayarın tüm elektriğini 2-3 dakika kesin daha sonra bilgisayarı açın büyük olasılıkla usb yi tanır. Bu olmadı diyorsanız power supply i değiştirn.

Merhaba arklar...
Öğretmen arkadaşın Flash belleğini taktığımda Usb aygıtı tanınmadı hatası veriyor....
Biosa baktım ve kendi flash belleğimi taktım, ama bi sıkıntı yok..
sorun flash bellekte..çünkü diğer pc'lerde de aynı hatayı veriyor...
asıl sorun nedir acaba...yardımcı olursanız sevinirim...

abilerim bende de öle olmuştu pc nin güç fişini çıkarıp taktım oldu tam güç gelmio yani boşuna programları yeniden kurmayin SAYGILAR

Geri