usb bellek biçimlendirilemiyor

Kodla Büyü

dirhem

Site Gezgini
flash diski taktığımda biçimlendirme gerekli diyor ancak biçimledirilemiyor
cmd'de de baktığımda format komutunu kullandığında IOCTL çağrısında hata diyor atmıyor
diskpart'ı açtığımda disk olarak listeliyor ancak clean komutu ile temizlediğimde sanal disk hizmet hatası , "aygıtta medya yok " diyor

ne yapabilirim

flash bellek raw olmuştur muhtemelen.raw olanlar pert oluyordu ama forumda raw olan flash düzeldi diyede okumuştum bakmak lazım

acronis disk director ile düzeliyor hocam.
daha önce yazma koruması olan flashları regedit, linux, acronis, cmd komutlarıyla falan düzeltmiştim ama dün bi arkadaş 16gb sandisk cruzer blade getirdi, yazma koruması var ne yaptıysam olmadı! arkadaşı yaptığından dolayı tebrik ettim :mrgreen:
sandisk e mail attık, kargolayın yenisini gönderelim dediler şaşırdım :o

bugün bana bi tane usb bellek verdiler tedes yayınlarının. biçimlendirmemi istediler ama belleği taktığım zaman iki tane sürücü geliyor birisi cd seklinde yazılımın olduğu kısım ikincisi normal bellek. cd seklinde olan kısmı silme sansım var mı ? yani iki tane gelen sürücüyü birleştirip normal usb bellek olarak kullanma sansım var mı ?

pek çok yöntemi denedikten sonra garantiye gönderdim, yenisini gönderdiler. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Geri