USB bellekten Win7 kurmanın en basit yolu.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sinaaat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sinaaat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bir microsoft yazılımı .
RAR dosyasını indirip bir klasöre çıkarın ve programı kurun.Programı çalıştırıp Win7 ISO dosyasını gösterin.bu kadar.
Eğer elinizde DVD olarak win7 varsa önce bunu Ultraiso-Nero veya istediğiniz başka bir programla ISO haline getirmeniz gerek.

Ekli dosyalar

• Windows7-USB-DVD-tool.rar
    Windows7-USB-DVD-tool.rar
    2.4 MB · Görüntüleme: 351
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    35.4 KB · Görüntüleme: 1,928
Win7 ıso dosyasını görmedi sorun ne olabilir

Ekli dosyalar

• Adsız.gif
    Adsız.gif
    19.1 KB · Görüntüleme: 1,886
Ne yazık ki bu program her ISO dosyasını kabul etmiyor. Özellikle üzerinde oynama yapılmış ISO'ları pek sevmiyor.

Microsoftun aracı orjinalden kopya ISO larda sorun çıkarmıyor, fakat modifiye edilmiş Win7 ISO larını kabul etmiyor.
Alternatif olarak Novicorp Win To Flash programını kullanabilirsiniz.

Evet, araç aşırı modlanmış ISO larda sorun çıkarabiliyor.
Sonuçta bu araç MS tarafından sadece win7 için geliştirilmiş bir araç ve ISO dosyasında büyük değişiklikler varsa kabul etmemesi gayet doğal.
Küçük değişiklikleri olan,Orjinal veya oynanmamış ISO larda sorun yok.
Ben otoaktivasyonlu SP1 entegreli olan ISO dan kurulum yaptım bir sorun çıkmadı.

Ben otoaktivasyonlu SP1 entegreli olan ISO dan kurulum yaptım bir sorun çıkmadı.

şu isoyu da bi gönderiversen hocam acayip makbule geçecek. bizdede sorun oluyor malesef.
ayrıca paylaşım için teşekkürler. :alkis:

sinaaat' Alıntı:
Bir microsoft yazılımı .
RAR dosyasını indirip bir klasöre çıkarın ve programı kurun.Programı çalıştırıp Win7 ISO dosyasını gösterin.bu kadar.
Eğer elinizde DVD olarak win7 varsa önce bunu Ultraiso-Nero veya istediğiniz başka bir programla ISO haline getirmeniz gerek.

büyüksün baba

massoud' Alıntı:

şu isoyu da bi gönderiversen hocam acayip makbule geçecek. bizdede sorun oluyor malesef.
ayrıca paylaşım için teşekkürler. :alkis:

bendeki hangisi veya nerden indirdim hatırlamıyorum ama buradaki ul.to linkleri çalışıyor muhtemelen aynı sürüm .sadece otoaktivasyon ve sp1 ekli.
Büyük ihtimal sorun çıkarmaz...
http://www.warezturkey.net/program/1550 ... -2011.html

bu dosyalar indirilince direk iso mu. isoya çevirmemiz gerekiyor mu hocam. indirip direk programla usb ye kaydetsek yeterli mi?
teşekkürler..

massoud' Alıntı:
bu dosyalar indirilince direk iso mu. isoya çevirmemiz gerekiyor mu hocam. indirip direk programla usb ye kaydetsek yeterli mi?
teşekkürler..
evet ISO dur.:)
tüm partları aynı klasöre indir sonra partlardan birini açarak ISO dosyasını dışarı alıp direk yazdır.

aynı hatayı ben de verdi. chipin sayfasından dos'ta komut yazarak halletmek zorunda kaldım.

hata galıba md5 den kaynaklanıyor arkadaslar bı kac ayarı wardı ama unuttum baska programlar denenebılır daha ıyılerı war

Geri