USB Disk Security 6.0.0.126 Yeni

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dellykt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.

dellykt

Site Gezgini
9b71c60a8a4de6d88383e33.jpg

USB Disk Security 6.0.0.126 | 5 MB

Sisteme takılan tüm taşınabilir cihazları denetleyerek bilgisayarı bu cihazlardan gelebilecek zararlı yazılımlardan koruyan USB Disk Security sisteme güven içinde her türlü cihazı bağlayabilmenizi sağlıyor.
Her marka USB bellek, iPod, hafıza kartları, flash bellekler yani kısacası aklınıza gelebilecek taşınabilir tüm cihazlar sisteminiz için tehlike oluşturabilir. USB Disk Security bu yolla bulaşabilecek tüm tehditlere (virüs, solucan, trojan, spyware, riskware, rootkit) karşı bilgisayarınızı korur. Bilgisayarınız çevrimdışıyken de etkili olan program her tür virüs programıyla uyumlu çalışır. Programın tam sürümü kullanım süresinde ücretsiz güncelleme desteği sunmaktadır. Az yer kaplayan program bilgisayarınıza güvenle her türlü taşınabilir cihazı bağlayabilmenizi sağlar. Ayrıca program çıkarılabilir cihazların güvenli kaldırılmasını sağlıyor.
be20c712a9943c57downloa.png

paylaşan hocamız şu an online değil galiba indirmeden anlayamıycaz full mü değilmi.

altincag1' Alıntı:
hocam kurdum ama trial version olduğunu yazıyor. full yapmak için başka birşey mi yapmak gerekli?
***** yazan klasörü c:program files:usb disk security kısmına kopyalayın.gelen soruyA evet deyin.bu kadar

teşekkür ederim kurdum full version yazıyor. ancak ayarlar nerden yapılyor. bulamadım bir türlü. bir de eski sürümlerde yeni bir harici bellek takınca virüs olup olmadığını gösteren bir ekran çıkıyordu. bunda çıkmıyor. ben mi ayarlayamadım acaba? aslında yeni versiyonu çok beğendim. daha ayrıntılı, simgesi de daha güzel.

sakar_huseyin' Alıntı:
teşekkür ederim kurdum full version yazıyor. ancak ayarlar nerden yapılyor. bulamadım bir türlü. bir de eski sürümlerde yeni bir harici bellek takınca virüs olup olmadığını gösteren bir ekran çıkıyordu. bunda çıkmıyor. ben mi ayarlayamadım acaba? aslında yeni versiyonu çok beğendim. daha ayrıntılı, simgesi de daha güzel.
usb tarama bölümünden usb yi seçerek taratabilirsiniz.

Durum
Konu kilitlenmiştir.
Geri