USB Flash bellek

Kodla Büyü

tato

Üye
Arkadaşlar sizlere iki sorum olacak
1.usb flash belleğe iso yazdırdım ve pardusu kurdum ama artık flash bellek bilgisayarımda görünmüyor flasha nasıl format atabilirim yada silebilirim
2. usb belleğe hiç dokunmasam rafta öylece dursa içindeki bilgiler silinirmi yada kaç sene idare eder

Pardus kurulu ise görünmeyebilir başka bir bilgisayarda dene 2. si içindeki elektrünik devrelerin çürümüyeceği bir yere koyarsan sorun olmaz sanırım

Biosoft' Alıntı:
Pardus kurulu ise görünmeyebilir başka bir bilgisayarda dene 2. si içindeki elektrünik devrelerin çürümüyeceği bir yere koyarsan sorun olmaz sanırım
cd lerin ömrünün 2-3 ıl olduğunu biliyorum geçen bir yazı okumuştum bilgisayarda sakladığınız bilgiler ömür boyu kalmaz bozulur diye ondan merak ettim tabi flashlarla harddiskler aynı değil biri mekanik biri elektronik, ömrünün(bilgi saklama konusunda) harddiske göre çok daha fazla olduğunu biliyorum ama ne kadar yada ömürlükmüdür. onu bilmiyorum
ha bide usb deki bilgiler bilgisayar açılırken işletim sistemini kurmak için okunuyor ama bilgisayar açıldıktan sonra mafiş flash sağlam yani flashta problem yok bide win xp kurulu bilgisayar da görmedi

Geri