USB görmüyor

Kodla Büyü

kabababa

Aktif Üye
Slm, asker öğretmen olarak mardinde bir okulda görevlendirildim ancak gittiğim okuldaki bilgisayarların ömrü dolmak üzere :( 2 bilgisayarda taktığım hiçbir usb aygıtını tanımıyor. Sorun nedir tam olarak bilmiyorum Biosta normal görünüyor. SP2 ve SP3 güncellemesi yaptım yine düzelmedi. Bir çözüm yolu önerirseniz şimdiden sağolun. iyi günler...

Hocam sadece flashla ilgili değil durum usb mouse, flash bellekler hiçbir usb aygıtını görmüyor.

Hocam bios ayarlarına baktın mı? Biosta usb kapalı olabilir. Olmazsa bulabilirsen anakartların driverını yüklemen lazım.

Biosta normal görünüyor usb ayarı kapalı değil zaten daha öncede belirtmiştim. Anakartı cdsi ise nerede kimbilir. Lab 2002de kurulmuş :?

Büyük ihtimalle arkadaki USB çalışıyordur onu deneyebilirsiniz diğerlerininde çalışmasını istiyorsanız anakartın chipset sürücülerini bulup yükleyin. Sürücü bulmak için everest tarzı bir programla anakartım modelini (ses kartı onboard olduğunu varsayıyorum) tespit edin. Ardından üreticinin sitesine girip sürücülerini indirin.

Geri