Usb Girişleri

Kodla Büyü

dream81

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bir yerde kurs veriyorum bilgisayarlardaki hiç birinin usb girişi çalışmıyor.Acaba Bir programla felan devre dışı mı bırakılmış.Ne yapabilirim.

Re: Ctrl Tuşu ile ilgili

Denetim masası ->Fare-> İşaretçi Seçenekleri penceresinde en alttaki seçeneği aktifleştirmeniz gerekir.

denetim masası-fare özelliklerinden resimdeki yerin tikini aç ve tamam de...o kadar

Ekli dosyalar

• fare.PNG
    fare.PNG
    58.3 KB · Görüntüleme: 707
dream81' Alıntı:
Bir yerde kurs veriyorum bilgisayarlardaki hiç birinin usb girişi çalışmıyor.Acaba Bir programla felan devre dışı mı bırakılmış.Ne yapabilirim.
hocam sen ne soruyordun .şimdi ne soruyon...dakka başı soru mu değişir yahu :++:

kusura bakmayın sorumu sorarken tam dediğiniz yeri buldum.Tekrar sileyim dedim. onun yerine bu diğer sorunu belki çözüm bulurum dedim...
:o

dream81' Alıntı:

Bios ekranından tüm usb girişleri iptal edilmiş olabilir.

elrond' Alıntı:
dream81' Alıntı:
hocam sen ne soruyordun .şimdi ne soruyon...dakka başı soru mu değişir yahu :++:
Ben de konuyu okurken şaşırdım. Adam ne sormuş nasıl cevap vermişler diye geçiriyordum ki içimden, sorunun değiştirildiğini anladım.
Editleri daha mantıklı kullanalım lütfen...

Geri