USB KOPYALAMA KORUMASI KALDIRMA

Kodla Büyü

yağmur07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bi öğretmen arkadaşım bir yayıenevinin verdiği flaş belleği kopyalamamı istedi. Flaş bellek kopyalamaya karşı korumalı. nasıl kaldırabiliriz?

Bu program kafedeki flash bellek korumasını aşağıdaki engellere takılmadan kaldırıyor:

-Kayıt Defteri yasağı
-Komut Satırı Yasağı
-Kısıtlı hesap

Ayrıca Bonus:

Bazı kafeler DU Limiter ile hızlara limit koyuyorlar.
Bu programları, Görev Yöneticisi devre dışı olduğu için, sonlandıramıyorsunuz.

Paketin içine dahil ettiğim Process Explorer ile bu sorunun da kökünü kazıyabilirsiniz.

2-"Korumayı Kaldır" deyin ve belleğinizi çıkartıp takın. Yaşasın özgürlük!

abdulhey84' Alıntı:
https://hotfile.com/dl/159244822/6c8ea23/FlashFree.rar.html
bu program işinizi görebilir. bir deneyin hocam

hocam verdiğiniz link bilgisayardaki usb girişlerini denetlemeye yönelik sanırım

malesef olmadı.. flaş belleğin içeriğini bilgisyarıma kopyalıyorum. dosyayı açmak için tıklayınca usb belleği istiyor yine..

k45abalı hocam.. Benim de ilk akllıma gelen yöntem bu oldu. ama nedense açmadı deamen tool..

bu konuda çözümü olan arkadaş yokmu.konuyu açan arkadaş yağmur07 çözüm buldunuzmu soruna

yağmur07' Alıntı:
malesef olmadı.. flaş belleğin içeriğini bilgisyarıma kopyalıyorum. dosyayı açmak için tıklayınca usb belleği istiyor yine..
15 yıl öncesi geldi aklıma. bilgisayar oyunları için cd kopya koruması vardı. kopyalasanız dahi oyunu açmak için cd nin takılı olması gerekiyordu. sanal sürücü programları ile bu sorunu çözüyorduk. elinizdeki flash belleği de sanal sürücüye ekleyip kullanabilirsiniz.

Geri