Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarın onboard ses kartı yandıysa ve ses kartı takabilecek boş slot yoksa. Usb ses kartı kullanabilirmiyiz? Yoksa usb ses kartları anakartın chipsetinimi kullanıyor.Boşuna almayalım.
Sayın Hocam
bende bulunan dizüstü bilgisayarın seskartı yandığı için bunuda yenilemek pahalıya mal olduğu için ben usb ses kartlı hoporler aldım memnunum tavsiye ederim.
hocam hiç bir sorun olmaz al kullan benim sattığım ürünlerden bir tanesi çok fazla sattım daha şikayet eden olmadı. 9.9 tl ye satıyorum 7,5tl ye olur size. inceleyin ilaı isterseniz. http://urun.gittigidiyor.com/3D-DESTEKL ... ZZ31132922
ürünlerimede bakabilirsiniz )
zaten bilgisayar düzerken ses kartına gerek kalmadığını düşünmüşler ondan tüm anakartların üzerinde ses kartını sabitlemişler hocam ...
USB hoparlör orta kalitede bence... ses kartının yerini bir yere kadar doldurur ama çok kaliteli dolby dijital ses istiyorsanız ve sinema sistemi yada konser vermek gibi bir niyetiniz yoksa USB işinizi rahat görür :roll: