USB Sorunu

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşın flasına veri aktardıktan sonra sadece bu dosyalar görünüyor dosyalar gizli de değil, ismiyle aratınca da çıkmıyor 3 gb veri var ama göremiyorum ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-01-08 at 11.36.21.webp
    WhatsApp Image 2025-01-08 at 11.36.21.webp
    169.2 KB · Görüntüleme: 129

Arkadaşın flasına veri aktardıktan sonra sadece bu dosyalar görünüyor dosyalar gizli de değil, ismiyle aratınca da çıkmıyor 3 gb veri var ama göremiyorum ne yapabilirim?
Flash'ı takın. Bu Bilgisayar'dan flash'a girin. Üstteki adres çubuğuna tıklayıp imleç ile sona gelin ve sonra Klavyenin solundaki ALT tuşuna basılı sağdan numara kısmında 255 yazıp elinizi ALT tuşundan çekin.
1736331883785.webp

Böyle birşey olacak. ENTER tuşuna basın. Eğer klasör gizlenip içine toplandıysa dosyalar ortaya çıkacaktır. Sonra hepsini seçip kesin ve ana klasöre yapıştırın.

Eaus buluyor kurtarmak için lisans istiyor elinde olan var mı?

Hocam Veri kurtarma programına falan gerek yok. O dosyalar silinmemiş sadece gizli hale gelmiş duruyor orada. Gizli dosyaları görünür hale getirin (Sistem Dosyaları da dahil). Görünür hale getirince zaten gizli klasörde soluk şekilde görüyor olacaksınız. Oradan alıp görünür bir dizine kopyalayabilirsiniz.

Hocam Veri kurtarma programına falan gerek yok. O dosyalar silinmemiş sadece gizli hale gelmiş duruyor orada. Gizli dosyaları görünür hale getirin (Sistem Dosyaları da dahil). Görünür hale getirince zaten gizli klasörde soluk şekilde görüyor olacaksınız. Oradan alıp görünür bir dizine kopyalayabilirsiniz.
yok hocam olmadı öyle kısayol virüsü değil bu başka birşey sabah beri uğraşıyoruz

Sayın Hocam arkadaşlar konusuna kadar yazmışlar, bir inceleyin. Ayrıca bir eleştiri yapayım lütfen yanlış anlamayın, konunuza mesaj atıp destek olanlara bir teşekkürü çok görmeyin.

Sayın Hocam arkadaşlar konusuna kadar yazmışlar, bir inceleyin. Ayrıca bir eleştiri yapayım lütfen yanlış anlamayın, konunuza mesaj atıp destek olanlara bir teşekkürü çok görmeyin.
haklısınız Hocam elim ayağıma dolaşınca panik yaptım çok teşekkür diyorum arkadaşlarım sağ olun. Lakin dediğim gibi bu meret daha farklı birşey kısayol virüsü değil

Hocam bu dosyaları arayınca filemaker dosyaları sonucu çıkıyor. MacOs ve Windows platformlarında çalışmak için tasarlanmış bir veritabanı programı imiş.

Musallat virüsünün gizlediği dosyaları arama kısmına *.* yazarak görebiliyoruz. Olmazsa bunu deneyin

Geri