Flash'ı takın. Bu Bilgisayar'dan flash'a girin. Üstteki adres çubuğuna tıklayıp imleç ile sona gelin ve sonra Klavyenin solundaki ALT tuşuna basılı sağdan numara kısmında 255 yazıp elinizi ALT tuşundan çekin.Arkadaşın flasına veri aktardıktan sonra sadece bu dosyalar görünüyor dosyalar gizli de değil, ismiyle aratınca da çıkmıyor 3 gb veri var ama göremiyorum ne yapabilirim?
Eaus buluyor kurtarmak için lisans istiyor elinde olan var mı?
yok hocam olmadı öyle kısayol virüsü değil bu başka birşey sabah beri uğraşıyoruzHocam Veri kurtarma programına falan gerek yok. O dosyalar silinmemiş sadece gizli hale gelmiş duruyor orada. Gizli dosyaları görünür hale getirin (Sistem Dosyaları da dahil). Görünür hale getirince zaten gizli klasörde soluk şekilde görüyor olacaksınız. Oradan alıp görünür bir dizine kopyalayabilirsiniz.
haklısınız Hocam elim ayağıma dolaşınca panik yaptım çok teşekkür diyorum arkadaşlarım sağ olun. Lakin dediğim gibi bu meret daha farklı birşey kısayol virüsü değilSayın Hocam arkadaşlar konusuna kadar yazmışlar, bir inceleyin. Ayrıca bir eleştiri yapayım lütfen yanlış anlamayın, konunuza mesaj atıp destek olanlara bir teşekkürü çok görmeyin.
Merak ettim ama meb hattından bakamadım.
Merak ettim ama meb hattından bakamadım.
Çözüm https://pixeldrain.com/u/MPxnd89w bu linkteki uygulama kaliteli bir virus programıMerak ettim ama meb hattından bakamadım.