Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bilgisayarım durduk yere yazıcıyı tanımaz oldu. yazıcıyı açtığımda "usb aygıtı tanınmadı" hatası verip duruyor, hatta harici hdd taktığımda da aynı hatayı alıyorum. format attım yine düzelmedi.. yardım edin lütfen (
hocam anakart bios güncelle. anakartının son sürücülerini de sitesinden indir kur öyle dene muhtemelen düzelecektir. ayrıca tüm usb portlarını denedin mi yazarsan onu da bilelim tek port ta yapıyorsa bozulmuş olabilir. ayrıca masaüstü ise kasa ön paneldeki usbleri mi kullanıyorsun yoksa arka kısımdaki doğrudan anakarta tümleşik olanları mı? ayrıntılı bilgilendirirsen daha iyi olur.kolay gelsin
arka kısımdakileri kullanıyorum hocam, hepsini denedim aynı hatayı verdi. ancak az önce bilgisayarı kapattım fişini de çektim (nette böyle bir yol yazıyordu, deneyeyim dedim..) bilgisayarı yeniden açınca yazıcıyı tanıdı ancak biraz durunca yine tanımıyor, kafasına göre takılıyor yani..
Benim de okuldaki öğretmen bilgisayarında benzer bir sorun var ben alıştım ama Klavyem USB, Yazıcım USB . Eğer flashBellek takılacak ise öncelikle YAZICIYI KAPATIRIM. Aksi halde ikisi de çalışmaz hale geliyor Aynı anda ya flash, ya yazıcı. Temel sorunun PowerSupply (GüçKaynağı) yetersizliğinden ileri geldiğini söylemişti bir dostum. Artık ben de öyle düşünüyorum. Bir de USB kablolarının yeterince güçlü olmaması durumu var ki, bu da zaman zaman sıkıntı olabiliyor. Herşey normal diyorsunuz ama yazıcınız/tarayıcınız çalışmıyor! Driver tamam, kablo takılı, cihaz açık! Bu durumun nedenlerinden biri yazdığım gibi USB Kablo'nun ince-uzun olması...
tdemirparmak hocamın dediği gibi sorunun kablo yada power dan kaynaklandığını düşünüyorum artık, bütün güncelleştirmeleri yaptım çünkü.. herkese teşekkür ederim..