usb tanımıyor

Kodla Büyü

yunusakyasan61

Site Gezgini
i data my flash bilgisayar tanımıyor takdığımızda donanım bulundu yazıyor ama sonrasında usb aygıtı tanınmadı yazıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Hocam eger diger usb urunlerini bilgisayariniza taktiginizda calisiyorsa flasinizda sorun olmasi muhtemel! Bence flash diskinizi baska bir bilgisayarda deneyin!

Arkadaşlar okuldaki exper bilgisayara laser yazıcı takılı iken flash belek yada harici disk taktığımda "bilgisayarınızda takılı usb aygılardan biri çalışmadığından windovs usb aygıtı tanınmadı "hatası alıyorum.yazıcı kablosunu çıkardığıma ise sorun ortadan kalkıyor.Yazıcı kurulumunda hatayok yazıyor. Anladığım kadarıyla 2 usb aygıtı aynı anda çalışmıyor.Format attım değişen br şey yok.Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?Acil yardım lütfen

Hocam benim de aynı olay başıma geldi. TOSHIBA marka flash belleğim vardı ve kaç tane bilgisayara taktımsa "USB Aygıtı Tanınmadı" mesajı veriyordu. Garantisi dolmamıştı ve götürdüm aldığım yere. Yapamamışlar ve yenisini yollamışlar.

Eğer garantisi dolmadıysa bence sizde aldığınız yere bir götürün derim.

Bazı aygıtların usb den çektiği güç fazla olabiliyor. Şuna benzetebilirsiniz hani bir güç kavnağına fazla yüklenirseniz akımı düşer ya onun gibi. Bir de her anakartın usb çıkış güçleri farklı olabiliyor. Usb aygıtları tek tek bağlayıp denemekte fayda var.

benim yazıcımda da aynı şekilde bir hata veriyordu.
Kablosunu değiştirdim şu anda herhangi bir sorun yok.

arkadaşlar bende de flash bellek takılı iken çıktı alamama problemi var flashı çıkarınca çıktı alabiliyorum bu neden kaynaklanıyordur

Sadece bir bilgisayarda mı, yoksa taktığınız tüm bilgisayarlarda mı bunu yapıyor?

Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Disk yönetiminde görünüyor mu? Görünüyorsa ordan formatlamayı deneyin.

Geri