arkadaşlar ATAK programının kullanımı için (o başlıkta da yazdım ama pek bakan yok) usb yi ikiye bölüp (mesela 10 mb ını ayıracağım sadece) ayırdığım bölümü birincil yapıp yazma koruması verebilir miyim
serkanholep' Alıntı:arkadaşlar ATAK programının kullanımı için (o başlıkta da yazdım ama pek bakan yok) usb yi ikiye bölüp (mesela 10 mb ını ayıracağım sadece) ayırdığım bölümü birincil yapıp yazma koruması verebilir miyim
ademola' Alıntı:usb belleği disk yönetim programları ile 2ye bölebilirsiniz ancak windows bunlardan sadece ilkini görür !
dersaneler yayınevleri vs verdiği 2 bölümlü usblerde belleklerin chip yazılımı yani firmware ı değiştirilmedktedir. bununda yöntemi mevcuttur ama oldukça karışık ve her usb yi desteklemediğini belirtmeliyim : image-dvd-ve-cd-image-programlari-f103/usb-flash-diskinizi-cd-rom-yapin-usb-to-cd-rom-t88107.html
aak' Alıntı:ademola' Alıntı:usb belleği disk yönetim programları ile 2ye bölebilirsiniz ancak windows bunlardan sadece ilkini görür !
dersaneler yayınevleri vs verdiği 2 bölümlü usblerde belleklerin chip yazılımı yani firmware ı değiştirilmedktedir. bununda yöntemi mevcuttur ama oldukça karışık ve her usb yi desteklemediğini belirtmeliyim : image-dvd-ve-cd-image-programlari-f103/usb-flash-diskinizi-cd-rom-yapin-usb-to-cd-rom-t88107.html
Peki yayınevi belleği tek bölüm haline getirilebiliyor mu hocam